Mărul discordiei...pepeni Imagini de la fața locului. Un bărbat a murit după un scandal în centrul localității Cogealac. Mai multe persoane au fost rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

Imagini de la locul evenimentului

Un eveniment tragic s-a petrecut în centrul localității Cogealac! 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit. Acesta era din județul Tulcea, la fel ca și ceilalți.

Un tânăr a ajuns la spital.


De la ce a pornit scandalul 

Nu este prima dată când între acești bărbați se iscă un scandal. Totul a pornit de la niște pepeni. Au venit din Tulcea să vanda pepeni în Cogealac.

Cei din Cogealac aveau înțelegere cu cei din Vrancea care vindeau de obicei aici pepeni. S-au mai bătut și în trecut. A mai fost o ceartă pe weekend.  


Mașina implicată în scandal
Cum s-a petrecut evenimentul

Din Tulcea erau venite șase persoane. Dupa bătaia aceea s-au suit în mașina de mai sus. Indivizii din Cogealac au aruncat o piatră mare, a pătruns prin parbrizul mașinii și l-a lovit direct în cap pe bărbatul care a murit.

Facem mențiunea că, în afară de bărbatul bătut din Cogealac, a mai fost și o a doua persoană rănită, tot din localitate. 

Ce spun oamenii care locuiesc în casă fața în față cu locația unde s-a petrecut tragicul eveniment 
 

Sincer să spun, nu știu nimic. Nu cunosc pe aceia. Noi n-am văzut nimic. Suntem o comunitate linistiță. Din câte am auzit, sunt rromi. Și de o parte, și de alta ., spune o doamnă. 

Băieții aceia erau niște băieți muncitori. Nu am avut a face. Cumpăram pepeni. Erau oameni pașnici, muncitori. Vorbesc de cei din Sarichioi, județul Tulcea. Oamenii munceau. Nu îi cunoaștem pe cei din Vrancea. 


Procurorul Zafer Sadîc face precizări importante despre tragedia de la Cogealac, județul Constanța 
 

  Din investigații am stabilit prezumtiv că în cursul serii trecute, în jurul orei 18.30, a avut loc un conflict între două grupuri de persoane. Un grup dintr-o comună din județul Tulcea care a venit cu un autoturism, respectiv 6 persoane, în comuna Cogealac.

 

Au coborât înarmate persoanele respective și au atacat doi bărbați din Cogealac.


Le-au atacat în mod destul de violent pe cele două perdoane vătămate și în timp ce încercau să se refugieze de la locul unde de lăsaseră pline de sânge pe cele două persoane vătămate, exact când au urcat în mașină să plece de la fața locului, un frate al persoaneor căzute la sol s-a enervat, a reacționat, a luat o piatră și a aruncat -o spre autoturismul cu cele 6 persoane. A spart gemul mașinii piatra, iar victima a decedat pe loc. Leziunea a fost extrem de gravă. , punctează  Procurorul Zafer Sadîc. Despre bărbatul care a aruncat cu piatra

Supectul bănuit că ar fi aruncat cu piatra și ar fi omorât-o pe victimă este reținut de azi noapte. A fost formulată  propunere de arestare preventivă. , mai adaugă procurorul. 


Cinci persoane, încătușate 


Prin ordonanţa din data de 21 iunie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cinci persoane, acuzate pentru săvârşirea infracţiunii de omor, tentativă la omor și tulburarea liniștii și ordinii publice şi care vor fi reţinute pe timp de 24 de.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în data de 20 iunie 2022, cei cinci reținuți au fost implicați într-o bătaie în urma căreia un bărbat a fost ucis.
 
Procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.


 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa video: Facebook/ Special Guys All Over The World

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă înfiorătoare la Arad! Un bărbat, împușcat mortal în parcarea unui mall de iubitul femeii cu care era în mașină

06 Dec 2023 576

Moarte suspectă în județul Bistrița Năsăud! O femeie de 33 de ani, găsită decedată

02 Dec 2023 626

Femeie de 76 de ani decedată după ce ar fi fost agresată în Sectorul 6 București

24 Nov 2023 722

Ședință secretă la Tribunalul Constanța după crima dintr-un hotel din Mangalia!

19 Nov 2023 1368

Crimă șocantă, la Sibiu. Ce declară polițiștii

16 Nov 2023 733

Bărbat suspectat că l-a ucis pe tatăl concubinei sale! Polițiștii au deschis o anchetă

14 Nov 2023 659

Omor calificat la Tulcea! Rechizitoriu demn de filmele cu detectivi. Sentință definitivă la Constanța. Daune reduse la jumătate

14 Nov 2023 2123

Tragedie la Murfatlar! Judecătorii mai au nevoie de timp pentru pronunțare

12 Nov 2023 1171

Constănțean condamnat la închisoare pe viață cere rejudecarea dosarului! Când va avea loc pronunțarea

12 Nov 2023 712

Constanța. 70 de ani de închisoare pentru crima de la Cogealac! (FOTO+VIDEO)

10 Nov 2023 1338

Oficial! Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana a fost trimisă în judecată

09 Nov 2023 958

VIDEO. Crimă la Cogealac! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

07 Nov 2023 1123

Crimă în direct, în Filipine Prezentator la radio, împușcat în timpul emisiunii

05 Nov 2023 963

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procurorii se pregătesc să închidă ancheta

03 Nov 2023 1057

Crimă într-un hotel din Mangalia Avocatul Cristian Ion – „Loredana regretă enorm!“ (VIDEO)

30 Oct 2023 1333