Mesaj RO-ALERT la Constanța Copaci căzuți peste mașini, la Techirghiol, în urma Codului Galben de vreme rea. Ce spune primarul (FOTO+VIDEO)

Mai mulți copaci au căzut sâmbătă, peste mașini, în Techirghiol, pe strada Alexandru Pușkin. 

Meteorologii au anunțat un cod galben de instabilitate atmosferică în perioada 4 noiembrie, ora 10.00-23.00, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în jumătatea sudică a Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu rafale de 55...65 km/h, izolat vijelii puternice (rafale de peste 70 km/h), averse moderate cantitativ, descărcări electrice și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor fi de 25...35 l/mp și izolat vor depăși 40 l/mp.

A fost o furtună de foarte scurtă durată, 2-3 minute. Din păcate, au fost avariate și 3 mașini. S-ar putea ca în noaptea asta să avem o problemă. O să avem probleme cu iluminatul public. Fac apel către cetățeni să înțeleagă situația. Intervenim cu 20 de băieți din partea Primăriei să decongestionăm trafic, transmite Iulian Soceanu, primarul de la Năvodari. 

În Video de mai jos puteți vedea declarațiile integrale ale Primarului de la Năvodari 



Ce trebuie să facă o persoană dacă se trezeşte cu un copac pe maşină

Şoferii trebuie să plătească anual o poliţă de răspundere civilă auto, dar asigurarea aceasta nu prevede despăgubiri pentru cazurile în care maşina a fost avariată în urma unor fenomene naturale, în cazul de faţă, furtună. Dacă maşina a fost avariată de un copac căzut, oamenii pot da în judecată primăria sau administratorul străzii, asta pentru a recupera daunele.



Dacă există încheiată o poliţă de asigurare CASCO, lucrurile sunt mult mai simple. În acest caz, tot ce trebuie să facă o persoană este să anunţe compania de asigurări care a emis poliţa de cele întâmplate, iar agenţii vor veni, vor evalua duna şi vor repara maşina în cel mai scurt timp.




Citește și:

Mesaj RO-ALERT la Constanța: Codul Galben și-a intrat în drepturi la Constanța! Copaci căzuți pe carosabil și ploaie (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.