Mesaje sfâşietoare în memoria lui Adrian Tincu Comunitatea off-road din Dobrogea este în doliu. Înmormântarea va avea loc joi (galerie foto)

„Ai fost prietenul meu de suflet... şi vei rămâne... ştiu sigur că acolo unde ai plecat îţi va fi bine! Dumnezeul să-l ierte!”

Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul în care Adrian Tincu, de 40 ani, din municipiu, membru al Off-road Extrem Dobrogea, angajat al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, a murit după ce motocicleta pe care o conducea s-a lovit de o macara. În paralel, apropiaţii celui decedat postează pe Internet mesaje în amintirea celui care a fost Adrian Tincu. Acesta va fi înmormântat joi, în cimitirul din Palazu Mare. Ca un făcut, în urmă cu două luni, Paul Alexandru Pavel, un alt motociclist, a fost grav rănit după ce s-a izbit tot de o macara. În ciuda eforturilor depuse de medici, Pavel a decedat la spital. Poliţiştii spun că atât în cazul lui Adrian Tincu, cât şi în cel al lui Paul Alexandru Pavel, conducătorii autospecialelor cu macara ar fi vrut să întoarcă peste marcajul dublu continuu.

Concret, potrivit poliţiştilor de la Rutieră, în seara zilei de 25 noiembrie, în jurul orei 17.05, Antonel Dascălu, de 52 de ani, din Constanţa, a condus o automacara pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe banda numărul 2, dinspre strada Ştefăniţă Vodă către bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns în dreptul reprezentanţei Mercedes, Antonel Dascălu a efectuat, conform oamenilor legii, viraj la stânga peste marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de Adrian Tincu, de 40 ani, din Constanţa. Acesta circula în sens opus macaralei, pe banda numărul doi, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă. În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au deschis un dosar de cercetare penală pe numele lui Antonel Dascălu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii continuă cercetările specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea acestei tragedii rutiere. Conform poliţiştilor, în perioada 8 septembrie - 7 octombrie, Adrian Tincu a avut suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru depăşirea vitezei legale. Adrian Tincu era pasionat de off-road şi făcea parte, din 2011, din asociaţia Off-road Extrem Dobrogea. În continuare, pe pagina de Facebook a lui Tincu sunt postate mesaje de adio în amintirea lui Tincu. 

„Nu există alinare pentru durerea pe care o laşi în urmă. Nu sunt lacrimi suficiente pentru a te plânge. Dar am avut plăcerea de a cunoaşte un om minunat, cu un suflet mare. Voi rămâne cu multe amintiri minunate, dar şi cu multă durere în suflet! Să-ţi fie odihna uşoară, bărbosule!”

„Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă... R.I.P., Adi”.

„Sunt momente când ascunzi în spatele unui zâmbet toate lacrimile pe care ochii tăi vor să le plângă. Ascunzi în buze toată durerea, încordând colţurile şi obligându-le să rămână ridicate într-un zâmbet. Faci asta pentru a nu fi nevoit să te explici sau să-ţi aşezi încă o dată sufletul pe tavă. Pentru că vulturii planează deasupra ta, iar tu eşti prea obosit ca să te mai lupţi cu ei”.

„O rugăciune, o floare, o lumânare este tot ce-ţi mai putem oferi la tristul tău mormânt. Dumnezeu să te odihnească în pace şi să-ţi ierte păcatele!”

„Ai fost prietenul meu de suflet... şi vei rămâne... ştiu sigur că acolo unde ai plecat îţi va fi bine! Dumnezeul să-l ierte!”

„Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte!”

„Ieri am fost împreună la off-road şi povestea cu atâta pasiune de motoare! Nicio ieşire off-road în Dobrogea nu o să mai fie la fel fără el! Of. Eu mi-am învăţat lecţia. Nu am voie să merg cu motocicletă pe drumurile publice din România! Păcat că a plătit el un preţ atât de mare! Mulţumesc, Adi!”

După cum arătam şi mai sus, în urmă cu două luni, Paul Alexandru Pavel, de 20 de ani, din Constanţa, a fost grav rănit, în Mamaia, după ce s-a izbit tot de o macara. În ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul a decedat la spital. Conform poliţiştilor, Nicolae Podoreanu, de 60 de ani, din Constanţa, a condus o macara dinspre Constanţa către Năvodari. La un moment dat, spun poliţiştii, Nicolae Podoreanu ar fi încercat să întoarcă macaraua peste marcajul dublu continuu, însă a lovit motocicleta condusă de Paul Alexandru Pavel, de 20 de ani. În urma impactului, atât motocicleta, cât şi macaraua au fost distruse de incendiu în proporţie de 100%.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nordis Management, sechestru judiciar la Tribunalul Constanța! (MINUTĂ)

29 Oct 2023 1948

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1685

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1439

Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

08 Oct 2023 6217

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 20 august 2019

21 Aug 2019 3016

Sentinţă definitivă în dosarul motociclistului mort pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă reprezentanţa Mercedes

12 Nov 2016 2180

Răpus de o manevră criminală Un an de la moartea motociclistului Adrian Tincu

25 Nov 2014 1855