Mesajul sfâşietor al fostei iubite a sinucigaşului de pe DN 1 „Durere veşnică, şase suflete nevinovate au murit din vina mea“

Legiştii au efectuat, ieri, necropsia în cazul decedaţilor din tragedia rutieră de sâmbătă seara, de pe DN 1. Rudele şi-au luat acasă morţii de la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti. Un cortegiu funerar a plecat spre Câmpina cu cele cinci victime nevinovate, iar o maşină a transportat la Bucureşti trupul lui George Dumitru.

 Mesajul cutremurător al fostei iubite

Fosta iubită a şoferului sinucigaş a postat un mesaj dureros pe Facebook, împreună cu o poză în care apare alături de tânăr. „Durere, durere, imensă durere pentru că nu am putut să fac mai mult să ajut un om care m-a iubit enorm... până la moarte. Mă rog la Dumnezeu să îl ierte şi să aibă grijă de sufletul lui... iar eu rămân cu o durere veşnică în inimă, căci şase suflete nevinovate au murit din vina mea“, a scris tânăra pe Facebook.


Între timp, administratorii Facebook au şters contul lui George Dumitru, după ce acesta a insuflat panică între cunoscuţi pe contul de socializare, anunţând că se va sinucide. Ceea ce se pare că a şi făcut, însă luând alte cinci vieţi, pe lângă a sa. Menţionăm că, duminică seara, contul de Facebook al lui George Dumitru era încă activ, iar comentariile la ultimul său mesaj continuau să curgă.
 
Autoturismul BMW era condus de Robert Salvatore Gherghelaş, care avea 44 de ani, era mecanic în Câmpina, era căsătorit şi tatăl unui copil. Robert Gherghelaş era în maşină cu prietenul său, Florin Cioroba, în vârstă de 44 de ani, şi cu fiul cel mic al acestuia, Eduard, în vârstă de 11 ani. În autoturism se mai aflau femeia cu care Florin Cioroba urma să se căsătorească - Nicoleta Vasilica Mocanu, de 38 de ani, şi una dintre fiicele acesteia, Elena Iuliana Buldan, în vârstă de 19 ani. Toate cele cinci persoane sunt din Câmpina.
 
Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că tânărul de 28 de ani, George Dumitru, din Bucureşti, ar fi încercat să se sinucidă, intrând cu maşina pe contrasens, însă cercetările în acest caz continuă. Ipoteza a fost conturată după ce George Dumitru a lăsat pe contul său de Facebook un mesaj prin care îşi lua adio de la cunoscuţi.
 
„Aveţi grijă de voi, prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi, să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc“, este mesajul postat de bărbat pe contul său de Facebook.
Mesajul este însoţit de trei fotografii ce reprezintă un colaj de imagini în care George Dumitru apare alături de o tânără, iar una dintre fotografiile postate pe reţeaua de socializare a fost găsită în maşina bărbatului în momentul în care a avut loc accidentul.

Mesajul a fost postat sâmbătă după-amiază, la ora 16.00, din judeţul Prahova, dintr-o localitate apropiată locului accidentului. Membri ai familiei acestuia spun că, după ce au văzut mesajul, au intrat în alertă şi au încercat să îl contacteze pe bărbat, însă acesta îşi închisese telefonul. Potrivit acestora, se pare că, după ce a postat acest mesaj, George Dumitru a plecat către munte, iar când a provocat accidentul, se întorcea dinspre Braşov.

Ieri, dosarul a fost preluat, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax că, având în vedere datele care arată că gestul tânărului a fost făcut cu premeditare, încadrarea juridică va fi schimbată din „ucidere din culpă“ în „omor calificat“.
 
 
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În urma gestului sinucigaș de pe DN 1 Peste 2.000 de oameni au semnat o petiție pentru siguranță

01 Oct 2014 1820

Se schimbă încadrarea juridică Dosarul accidentului de pe DN 1, preluat de Parchetul Tribunalului

29 Sep 2014 1806

Contul de Facebook al lui George Dumitru, sinucigaşul de pe DN1, a fost şters!

29 Sep 2014 7428

Accident soldat cu şase morţi, pe DN1, lângă Câmpina Ce melodie postase pe Facebook marinarul sinucigaş (video)

29 Sep 2014 4666

O familie omorâtă pe DN1 Viteza criminală a şoferului care ar fi vrut să se sinucidă

29 Sep 2014 2177

Protest negru în urma tragediei de pe DN 1 provocată de tânărul care a vrut să se sinucidă

28 Sep 2014 2213

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul tragicului accident petrecut pe DN1, între Băneşti şi Floreşti

28 Sep 2014 2376