Mihai Benţoi, condamnat definitiv de Curtea Supremă

Mihai Benţoi, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, violare de domiciliu şi distrugere, a fost condamnat definitiv.
 
Ieri, completul de judecată 3 AP prezidat de magistratul Valentin Horia Şelaru şi format din judecătorii Ilie Iulian Dragomir şi Francisca Vasile a decis ca, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, Benţoi să execute 15 ani de închisoare. Bărbatul a mai luat opt luni pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu. De asemenea, judecătorii au menţinut şi o pedeapsă de un an de închisoare aplicată inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. După contopirea condamnărilor, magistraţii Curţii Supreme au hotărât ca Mihai Benţoi să execute 15 ani şi opt luni de închisoare. Decizia Înaltei Curţi este definitivă.

Procurorii spun că, „în noaptea de 27/28.08.2012, în jurul orei 01.00, pe fondul unui conflict spontan iscat anterior, în timpul unei petreceri, şi a consumului exagerat de băuturi alcoolice, inculpatul Benţoi Mihai a aplicat mai multe lovituri cu o furcă (coada acesteia), iar după ce furca s-a rupt, a apucat-o de coada rămasă şi a înfipt-o în abdomenul victimei M.N., de 37 de ani, vecinul său, în timp ce aceasta se afla pe drumul din faţa locuinţei sale, provocându-i leziuni prin înţepare, care peste luni au dus la deces”. „După acest incident, inculpatul, împreună cu trei martori, a pătruns fără drept în curtea victimei şi i-au distrus geamurile şi uşa locuinţei. Victima M.N. a fost internată în acea noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, fiind transferată la data de 18.09.2012 la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, unitate medicală la care a rămas sub observaţie şi îngrijiri de specialitate până la data de 2.12.2012, când a decedat”, au conchis procurorii.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.