Minor din Constanţa, încătuşat pentru multiple cazuri de furturi din auto şi din societăţi

Un minor de 15 ani a fost reţinut după ce a fost identificat ca fiind principalul suspect într-un caz de furt dintr-o societate.
 
Astfel, în urma cercetărilor desfăşurate într-un furt care a avut loc la data de 16 octombrie, când dintr-o societate comercială au fost sustrase cinci laptop-uri şi suma de 2.400 de lei, oamenii legii l-au identificat pe tânărul de 15 ani ca fiind principalul suspect. Minorul a fost reţinut după ce poliţiştii Secţiei 2 au efectuat o percheziţie la un imobil situat în Constanţa, pe strada Pelicanului.
 
Faţă de minor s-a dispus continuarea urmăririi penale, fiind cercetat pentru săvârşirea altor 11 furturi din auto şi din societăţi comerciale în perioada februarie - noiembrie 2013.
 
De asemenea, minorul a fost prezentat la Serviciul de Medicină Legală (SML) Constanţa pentru expertizare în vederea stabilirii discernământului, fiind bănuit în alte 8 dosare penale privind furturi din auto şi din societăţi comerciale, săvârşite în perioada martie - octombrie 2014 şi aflate în lucru la Secţia 2 Poliţie.
 
Valoarea totală a prejudiciului este de 35.300 de lei, iar acesta a fost recuperat şi predat părţilor vătămate în proporţie de 30%.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Adolescent reținut pentru că ar fi spart mai multe mașini

16 Aug 2016 2327

Minor din Constanţa, reţinut pentru furt dintr-o societate şi numeroase furturi auto

07 Nov 2014 1851