Neatenţia, la Constanţa acasă Weekend cu accidente şi persoane sub influenţa băuturilor alcoolice la volan

Weekend cu multiple accidente rutiere. De asta au avut parte constănţenii la finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat.
 
Încă de vineri seară, în jurul orei 18.55, pe strada Cumpenei, un autoturism a lovit un pieton. Potrivit reprezentanţilor poliţiei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Cumpenei, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către bulevardul IC Brătianu, şi, ajungând în zona unui imobil, a accidentat un tânăr de 26 de ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
 
Puţin mai târziu, tot vineri seară, echipaje ale ISU „Dobrogea“ şi ale Ambulanţei au fost alertate pentru un accident petrecut la ieşire din localitatea Valu lui Traian. În maşină se afla o femeie în vârstă de 43 de ani. Ea ar fi luat nişte medicamente, iar în timp ce conducea, i s-a făcut rău, moment în care a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ieşit de pe partea carosabilă.
 
Ziua de sâmbătă nu a început tocmai bine pentru doi şoferi constănţeni. Ei îşi conduceau maşinile pe strada Dezrobirii colţ cu Nicolae Milescu, însă unul dintre ei nu a avut răbdarea necesară să acorde prioritate. Astfel că inevitabilul s-a produs: s-au tamponat.
 
Spre după-amiază, la intrare în staţiunea Mamaia a avut loc un accident în care un biciclist a fost lovit. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean sosiţi la faţa locului au spus că biciclistul a refuzat deplasarea la spital pentru investigaţii.
 
Tot sâmbătă, în jurul orei 20.30, un bărbat de 65 de ani, originar din Constanţa, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe strada Theodor Burada, dinspre bulevardul 1 Mai, către bulevardul I.C. Brătianu. După marcajul pietonal de la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, bărbatul a surprins şi a accidentat un tânăr de 19 ani, de asemenea din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.07, un bărbat de 24 de ani, din Ciobanu, judeţul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus autoturismul marca Opel Corsa, pe strada Vadului din oraşul Hârşova, dinspre Gârliciu către DN 2A. Ajungând la intersecţia cu DN 2A, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoutilitara VW LT 35 condusă pe DN 2A dinspre Bucureşti către Constanţa de către un bărbat de 29 de ani din Victoria, Brăila. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, toţi pasageri în autoturismul Opel Corsa.
 
Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi, în jurul orei 11.31, să intervină în localitatea Castelu, în cazul unui accident rutier pe DN 22C. O femeie de 39 de ani, din comuna Cobadin, judeţul Constanţa, a condus un autoturism pe DN 22C, dinspre Constanţa către Medgidia. Ajungând la intersecţia cu strada 1 Mai din localitatea Castelu, a efectuat un viraj la stânga, moment în care, din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe partea dreaptă a drumului. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a şoferiţei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța În nici 24 de ore, accidente cu șoferi băuți sau drogați

16 Apr 2024 451

Știri Constanța Weekend de foc pentru pompierii ISU Dobrogea

15 Apr 2024 431

Razie în muncipiul Constanța. S-au întocmit dosare penale

14 Apr 2024 627

​Acțiune a polițiștilor rutieri, la Constanța! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

18 Mar 2024 645

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. A „curs” cu amenzi

17 Mar 2024 746

Acțiune în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză (FOTO)

10 Mar 2024 617

Acțiuni ale polițiștilor în Mangalia și Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

09 Mar 2024 679

Peste 100 de misiuni executate de pompierii din Constanța în week-end

04 Mar 2024 438

LIVE VIDEO Militarii decedați în dublul accident aviatic din apropiere de Cogealac, comemorați la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 2040

Se împlinesc doi ani de la dublul accident aviatic din județul Constanța! Opt militari au murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 2021

UPDATE Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. O persoană, rănită

29 Feb 2024 820

Trei accidente au avut loc în ultimele 24 de ore în județul Constanța

29 Feb 2024 707

Controale și amenzi ale polițiștilor, în traficul din Mangalia, județul Constanța

24 Feb 2024 552

Planul Roșu de Intervenție activat de două ori în județul Constanța pentru evenimente rutiere asemănătoare (GALERIE FOTO)

23 Feb 2024 1748

Știri Constanța Acțiune pe drumurile naționale din județul Constanța. Amenzi aplicate

20 Feb 2024 737