Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită Ce a păţit un tânăr care a vrut să-şi împiedice prietenul să se sinucidăUn tânăr de 28 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în gât cu un ciob de sticlă.

Totul a avut loc joi seară, când un tânăr de 28 de ani, George M., ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor. Acesta a fost văzut de prietenul său, George Nicolae U., de 23 de ani, care a vrut să-l oprească. Deranjat de gestul amicului său, cel care voia să se sinucidă l-ar fi tăiat pe prietenul său cu un ciob, în zona gâtului. Ciobul era chiar dintr-un geam prin care sinucigaşul voia să sară pentru a-şi duce la capăt planul. Surse apropiate anchetei susţin că, apoi, bărbatul a sărit pe geam. Deşi a suferit mai multe leziuni, la sosirea poliţiştilor, tânărul se manifesta încă violent.

Ambii bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind internaţi pe Secţia de Terapie Intensivă. Presupusul atacator se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive, mai susţin sursele.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Cel mai probabil, abia în zilele următoare se vor face audieri ale presupusului atacator, victima necesitând timp de revenire. Incidentul a avut loc pe strada Bravilor din Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Ceartă terminată la spital Conflict pe strada Bravilor din Constanța. Un tânăr a fost tăiat cu un ciob

23 Jan 2015 2085