Noutăți în cazul ​furtului din bancomat, din localitatea Lumina (video)

Urmare a cercetărilor în dosarul penal privind furtul din bancomat, din localitatea Lumina, din data de 26 februarie, polițiști din cadrul Serviciului  Investigații Criminale au depistat autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei. Acesta a fost recuperat, cu ajutorul scafandrilor din cadrul I.S.U. Dobrogea, din lacul Tașaul. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate. 

Amintim că la data de 21 mai, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Culmea din județul Constanța. În urma administrării probatoriului în cauză, un bărbat, de 36 de ani, a fost reținut de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt calificat și nerespectarea regimului materiilor explozive.  

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 mai, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.  

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.  
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Arest menținut Dosarul bancomatului aruncat în aer în Lumina a primit un nou termen

01 Dec 2020 935

Bancomat aruncat în aer la Lumina. Ultima decizie a judecătorilor (video)

20 Aug 2020 673

Județul Constanța Bărbat, arestat într-un dosar penal privind furtul dintr-un bancomat din Lumina

25 May 2020 1287

Arestarea momentului la Constanța! Mandatul, emis în cazul bancomatului aruncat în aer la Lumina (video)

24 Mar 2020 3622

Explozie la un bancomat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Lumina. Hoții au fugit cu o sumă de bani (galerie foto+video)

26 Feb 2020 3529