„Nu credeam că sunt în stare să jelesc mai mult de-atât” Ce a postat soția tânărului decedat în deflagrația de la Petromidia când a aflat că a murit și al treilea coleg

  • Astăzi, în Germania, a murit și a treia dintre victimele incendiului de la Petromidia.
 
Unul din cei transportați cu avionul la un spital din Germania.
 
La aflarea tristei vești soția lui Iulian Atansaiu a postat câteva gânduri răvășitoare pe contul său de Facebook.
 

„Nu credeam că sunt în stare să jelesc mai mult de-atât...
În primă fază mi-a ars sufletul și tot ce aveam viu în mine, după asta mi-a plâns sufletul când credeam că nu mai am lacrimi, când am aflat de nea Mihai compresoristul (că așa îl stiu eu de la Iulian)... iar aseara mi-a jelit și inima și sufletul din nou, și eu care credeam că am ajuns la maximă saturare [🤦🏼‍♀️] îmi imaginam cum se fac bine, apoi speram și mă rugam să nu sufere, măcar Marian să scape [😑] [😥] să pot merge la el, să povestim, să îmi povestească despre Iulian al meu [😑] [😑] [😑] să îl rog din suflet să nu îl uite niciodată [🙏] [🙏] [🙏]
Acum sunt toți 3 acolo sus împreună, acum rog în strigăt disperat pe absolut oricine citeste acest mesaj, nu îi uitați, este singurul lucru care îl mai putem face pentru băieții noștri!!! [🙏] [🙏] [🙏] Cel mai rău doare gândul că pot fi dați uitării [😥] [😑] [😥]
P.S. iar dacă vă întrebați ce fac băieții sus, vă zic eu, au plecat băieții la pescuit [🎣] Pescuitul ar fi raiul lor!!!”

 
Reamintim că astăzi, al doilea pacient rănit în explozia de la Petromidia a decedat.

Anunțul a fost făcut de societate, printr-un comunicat de presă. Bărbatul se afla în Germania, după ce a fost transferat alături de un alt coleg de la Spitalul de Arși din Capitală.

„Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare - transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical.

Toată susținerea noastră merge către familia colegului decedat”, au transmis reprezentanții Petromidia.

Din păcate, și colegul său s-a stins din viață pe 13 iulie. Cei doi pacienți, care prezintau arsuri pe 35% din suprafața corpului au fost transferați în Germania, internați la Sana Klinikum Offenbach, spital din orașul cu același nume, din regiunea Hessen, cu o populație de peste 6,6 milioane de locuitori. 

Amintim că pe 2 iulie 2021, la ora 12:16 a fost anunțat printr-un apel la 112, un incendiu la Rafinăria Petromidia, localitatea Năvodari, județul Constanța.


În aproximativ 8 minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări de fum.

Imediat de la primirea apelului, în vederea optimizării misiunii de răspuns, la nivelul  județului a fost activat planul roșu de intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.
 
 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Toți suntem aici” Momente emoționante la mormântul tânărului mort în explozia de la Petromidia. Ar fi împlinit 32 de ani. Cum l-au sărbătorit prietenii

17 Jul 2021 5024

Tânărul decedat în deflagrația de la Petromidia Năvodari ar fi împlinit astăzi 32 de ani

16 Jul 2021 8879

„Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile” Soția tânărului mort în deflagrația de la Petromidia o nouă postare pe Facebook

16 Jul 2021 23026

Mesajul de după înmormântare al soției tânărului decedat în deflagrația de la Petromidia „Odată cu tine a ars fiecare bucățică a sufletului meu”

08 Jul 2021 13929

FOTO-VIDEO Tânărul care și-a pierdut viața în explozia de la Rafinăria Petromidia, condus astăzi pe ultimul drum

05 Jul 2021 11985

Când va fi înmormântat decedatul din deflagrația de la Petromidia

04 Jul 2021 3490

O altă postare a soției tânărului mort în incendiul de la Petromidia „Ziua e bine, sunt oameni în jur. Daaaaar pedeapsa vine noaptea”

04 Jul 2021 6240

„Sunt văduvă la 33 de ani cu un copil orfan de doi ani” Emoționanta postare a soției celui decedat în explozia de la Petromidia

03 Jul 2021 40712

Percheziţii DIICOT în Constanţa, Bucureşti şi alte cinci judeţe Reţea de carderi, cercetată în stare de libertate

13 Jan 2015 6636