Elevă de excepţie a Colegiului Național „Kemal Ataturk“ O adolescentă de 17 ani s-a sinucis (galerie foto)

O elevă de 17 ani, din Murfatlar, s-a sinucis, sâmbătă, după ce s-a aruncat în apele canalului Dunăre - Marea Neagră. O decepţie în dragoste şi sărăcia ar fi determinat-o pe tânără să-şi pună capăt zilelor. Înaintea gestului extrem, fata şi-a cerut scuze mamei printr-un bilet de adio, iar în ultima postare de pe Facebook, a scris că „viața este prea importantă pentru a fi luată în serios“.
 
Tânăra era elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Kemal Ataturk“ din Medgidia. Venise în weekend acasă pentru a fi împreună cu familia, aşa cum făcea în fiecare săptămână. Însă de data aceasta, i-a lăsat un bilet de adio mamei sale, apoi a dispărut de acasă. Surse apropiate anchetatorilor au declarat că lângă scrisoarea de adio a fost găsită şi poza iubitului tinerei, astfel încât se pare că este vorba de încă o sinucidere din dragoste.
 
Pe reţeaua de socializare, Maria apare mereu zâmbitoare, iar în ultima postare, fata scria că „viața este prea importantă pentru a fi luată în serios“. Acum, în locul zâmbetelor au apărut mesaje ale tinerilor care au cunoscut-o pe Maria și care nu își explică de ce fata nu le-a împărtăşit niciodată frământările sale interioare.
 
Nimeni nu a văzut-o intrând în apă, însă pompierii militari s-au ghidat după o pereche de papuci găsiţi pe malul abrupt al canalului. S-au scufundat şi au descoperit că fata şi-a dus la capăt intenţia sinucigaşă. Cadavrul bietei adolescente a fost recuperat sâmbătă seara, în jurul orei 21.00.
 
Adolescenta era o elevă silitoare și nimeni nu s-a așteptat la gestul ei. Postările prietenilor care au cunoscut-o au apărut imediat pe rețeaua de socializare.
 
„Te iubesc şi te voi iubi mereu... ştiu că de acolo de sus simţi şi tu acelaşi lucru, nu te voi uita niciodată bby meu mic“, scrie o persoană.
 
„Noapte bună îţi dorim, suflet drag, pentru că ştim că ne vezi şi că ne auzi. Te vom iubi şi nu te vom uita niciodată!“, a postat o altă persoană.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Îngeraşul Eric ne veghează din cer" Drama unei familii din Murfatlar s-a terminat tragic

13 Mar 2016 11539