O ambulanţă SAJ Constanţa s-a defectat în timpul unei misiuni

Echipajul unei ambulanţe care se deplasa, ieri dimineaţă, la un accident petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpuşeanu şi soldat cu doi răniţi, a trecut printr-un episod neplăcut. Ajuns la faţa locului, şoferul de pe autospecială a constatat că are nevoie, la rândul lui, de ajutor. Echipajul a observat că din cabină, de sub scaunul din dreapta, a început să iasă fum. Totul a pornit de la un scurtcircuit, susţine directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, dr. Vasile Popescu. „A ars o siguranţă. Când au ajuns la locul solicitării, au văzut că iese fum de sub scaunul din dreapta. Cel mai probabil, tot mişcând scaunul, s-a ros vreun fir“, a declarat dr. Vasile Popescu. Ajunsă la faţa locului, echipa ISU „Dobrogea“ a intervenit pentru scoaterea bornelor de la maşinile implicate în accident, pentru a evita un alt incendiu. Ambulanţa nu a suferit pagube importante, fiind trimisă la garaj pentru reparaţii.

Autospeciala a început să fie folosită pentru intervenţii de SAJ Constanţa în urmă cu patru ani şi, deşi teoretic, durata de viaţă a unei astfel de maşini este de şase ani, aceasta este deja uzată, având peste 300.000 de kilometri parcurşi.
În locul ambulanţei avariate, la faţa locului s-au deplsat alte două autospeciale pentru preluarea celor două persoane, care au suferit răni uşoare. Potrivit poliţiştilor, ieri, în jurul orei 9.20, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Constanţa, a condus un autoturism  pe aleea de acces în Piaţa Tomis III. Ajungând la intersecţia cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nu s-a asigurat îndeajuns la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani, tot din Constanţa. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto şi a unui bărbat de 28 de ani, din municipiul Constanţa, pasager dreapta faţă în cel de-al doilea autoturism. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, pentru îngrjiri medicale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1200

UPDATE. Știri Constanța. Accident rutier în localitatea Medgidia. Intervin pompierii

10 Mar 2024 917

UPDATEAmbulanța și poliția intervin la Ovidiu, județul Constanța. Om căzut pe stradă! (FOTO+VIDEO)

25 Feb 2024 2345

UPDATE Accident rutier la Săcele, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

24 Feb 2024 767

Știri Constanța Accident rutier pe bulevardul Tomis. Intervine Serviciul de Ambulanță Județean (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 1965

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Elenei Roman, director economic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 1194

Știri Constanța Două autoturisme, implicate într-un accident pe varianta Ovidiu (FOTO)

15 Feb 2024 1244

UPDATE Accident rutier în Medgidia, județul Constanța (FOTO+VIDEO)

12 Feb 2024 2007

Autosanitarele Citroen aparținând Serviciului de Ambulanță Constanța, reparate de Inter Cars România SRL, controlată de o firmă din Polonia! (DOCUMENT)

11 Feb 2024 647

Licitații Constanța Auto Haus Tudor SRL, contract cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru autosanitarele Renault (DOCUMENT)

08 Feb 2024 815

LIVE de la Constanța UPDATE. Incendiu puternic la o vopsitorie auto din Constanța! Mașini în flăcări (FOTO+VIDEO)

08 Feb 2024 3926

Dr. Laurențiu Bădescu, fostul manager SAJ Constanța, pierde definitiv procesul deschis Agenției Naționale de Integritate! (MINUTA)

01 Feb 2024 1293

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier în Constanța! Implicată o ambulanță privată (FOTO+VIDEO)

31 Jan 2024 1708

UPDATE Incendiu în cartierul Tomis Nord din Constanța! Pompierii solicitați să intervină pe strada cpt. Dobrilă Eugeniu (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Jan 2024 1571

Oficial de la ISU Constanța! Ambulanța SMURD implicată în accident se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jan 2024 1547