O femeie din Tulcea a cerut ajutorul jandarmilor după ce a fost agresată de soț

Sursa foto cu rol ilustrativ: IJJ ConstanțaO femeie  din municipiul Tulcea a solicitat sprijinul jandarmilor, reclamând un conflict cu soțul și faptul că a fost  agresată atât fizic, cât și verbal de către acesta.

Potrivit IJJ Tulcea, când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat femeia în fața imobilului unde locuia, aceasta declarând că se afla la domiciliu, împreună cu soțul și copilul,  în momentul în care s-a iscat scandalul dintre ei.

„Femeia, în vârstă de 28 de ani, i-a comunicat soțului că a luat hotărârea de a divorța, iar în acel moment, acesta a devenit agresiv atât fizic, cât și verbal, îmbrâncind-o și adresându-i injurii și expresii jignitoare.

De teama bărbatului, femeia s-a retras în altă cameră, unde a apelat, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la sprijinul forțelor de ordine, ulterior reușind să părăsească domiciliul și să aștepte în fața imobilului intervenția jandarmilor.

Întrebat de cele întâmplate, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a negat cele reclamate, declarând că el, de fapt,  și-a invitat soția în oraș, însă ea l-a refuzat și în schimb i-a dat și vestea divorțului, invocând numeroasele neînțelegeri dintre ei“ - au mai precizta reprezentanții IJJ Tulcea.


Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

„Violența în familie nu a fost singura faptă constatată de jandarmi în acest sfârșit de săptămână. O altă faptă constând în loviri și alte violențe a necesitat intervenția forțelor de ordine la o sală de jocuri din municipiul Tulcea, unde un bărbat a provocat un scandal.

De asemenea, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, dintre care 4 avertismente, valoarea amenzilor fiind de peste 2.000 lei pentru fapte precum consum de băuturi alcoolice în spațiul public, neluarea de către părinți a măsurilor necesare pentru a împiedica minorii de la fapte de vagabondaj și cerșetorie și pescuitul recreativ efectuat fără permis în habitatele piscicole naturale.

Jandarmii au acordat și sprijin pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, la constatarea altor 7 infracțiuni precum furtul, înșelăciunea, lovirea sau alte violențe și distrugerea“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Jandarmii intervin într-un caz de pescuit ilegal în zona Lacului Zaghen (FOTO)

04 Mar 2024 466

Scandal între vecini la Tulcea din cauza unui loc de parcare. Jandarmii, chemați în ajutor

15 Jan 2024 746

În Tulcea Scandal între elevi, aplanat de jandarmi. O minoră de 14 ani agresată

16 Nov 2023 901

Agresiune și distrugere în Tulcea Un bărbat se află în vizorul poliției după un incident violent în trafic

26 Oct 2023 727

Scandal într-un apartament din Tulcea! O femeie s-a ascuns în baie și a cerut ajutorul jandarmilor

29 Jun 2023 872

Scandal la Tulcea! O tânără de 22 de ani a avut nevoie de ajutorul autorităților

18 Apr 2023 5357

Șapte indivizi, reținuți la Tulcea după ce ar fi atacat și agresat două persoane pe stradă

23 Sep 2022 937

Scandal într-o familie din Tulcea. O femeie a avut nevoie de ajutorul jandarmilor

04 Aug 2022 1148

Răfuială ca în filme! Un bărbat a murit, în urma scandalului pornit de la pepeni, la Cogealac (VIDEO)

22 Jun 2022 5051

Mărul discordiei...pepeni Imagini de la fața locului. Un bărbat a murit după un scandal în centrul localității Cogealac. Mai multe persoane au fost rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jun 2022 14284

Scandal pe o stradă din municipiul Tulcea. Au intervenit jandarmii

30 May 2022 1256

Bătaie între doi farmaciști, la Tulcea. Au intervenit jandarmii

20 Jan 2022 1820

Scandal într-un bloc de apartamente din Tulcea. Un bărbat s-a ales cu dosar penal

23 Nov 2021 1245

Agresată de soț, în plin proces de divorț Scandal într-o familie din Tulcea. O femeie a cerut sprijinul jandarmilor

08 Nov 2021 1775

Scandal în curtea Spitalului Județean Tulcea! Un bărbat a fost agresat de față cu mai multe persoane, printre care și agenți de pază

16 Oct 2021 1555