O femeie din Ucraina și cei doi copii ai săi, răniți într-un grav accident rutier în județul Tulcea

Accident rutier. Foto: IPJ TulceaUn autoturism înmatriculat în Ucraina a fost bimplicat în această dimineață într-un grav accident rutier în județul Tulcea. 

Potrivit IPJ Tulcea, în dimineața zilei de 04 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au fost sesizați, prin apel 112, despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești.

„Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii rutieri s-a stabilit faptul că, o femeie de 37 de ani, din Ucraina, care conducea un autoturism pe DN22/E87, din direcția localității Niculițel către Isaccea, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un arbore de pe aliniament.

În urma impactului, conducătoarea auto și doi pasageri aflați în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la o unitate spitalicească din Tulcea.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“ - au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


Se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Potrivit martorilor victimele sunt femeia din Ucraina și cei doi copii ai săi. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi Mașină înmatriculată în Ucraina implicată într-un accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Nov 2023 1640

Accident rutier pe drumul Năvodari - Constanța. O mașină a intrat într-un parapet (GALERIE FOTO)

01 Oct 2023 6290

Accident rutier grav în Constanța! Un pieton a murit. Implicată o mașină cu numere de Ucraina (FOTO+VIDEO)

14 Jun 2023 4985

Implicată o mașină cu numere de Ucraina Accident rutier în stațiunea Mamaia! Șoferul ucrainean băut a sărit peste sensul giratoriu și a intrat într-o mașină care circula regulamentar (FOTO+VIDEO)

29 May 2023 6686

Patru persoane, printre care și un copil, implicate într-un accident rutier în Stațiunea Mamaia. O mașină înmatriculată în Ucraina s-a răsturnat (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Feb 2023 5352

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier în zona Sibioara! O mașină cu numere de Ucraina a intrat într-un tir! O șoferiță rănită (FOTO+VIDEO)

31 Jan 2023 4139

Șoferul era băut, iar pasagerul în lenjerie intimă Mașină din Ucraina, răsturnată la Hanul Piraților, Năvodari! Intervin salvatorii (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Oct 2022 46804