Update. Naştere în maşină O femeie şi-a dus nou-născutul la Spitalul Judeţean Constanţa într-o pungă

Caz cutremurător chiar în a doua zi de Paşte. O femeie a ajunsă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu un nou-născut... într-o pungă. Fătul trăia la momentul internării şi a fost preluat imediat de cadrele medicale, pentru a i se acorda îngrijirile necesare.

Aseară, nou-născutul se afla la Terapie Intensivă, alături de mama sa.
Conform declaraţiilor medicului Rodica Tudoran, şefa UPU, se pare că ar fi fost vorba despre o naştere în maşina proprietate personală a femeii. Pentru că naşterea nu a avut loc sub supraveghere, femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

"Din informaţiile pe care le avem până la acest moment, se pare că a fost vorba despre o naştere în maşina proprietate personală. Copilul trăia atunci când a fost internat. Mai multe detalii însă vor fi date publicităţii mâine dimineaţă (n.r. astăzi), aşa cum a precizat managerul Dănuţ Căpăţînă", a declarat Rodica Tudoran.

UPDATE 14.04.2015, ora 11.57


Starea micuţului născut ieri după-amiază în maşină şi adus la Spital în stare de hipotermie este bună, anunţă medicii Spitalului Judeţean Constanţa. Bebeluşul a depăşit starea critică, însă rămâne sub supraveghere medicală, la fel ca şi mama sa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE 20.39. Naştere în maşină. Caz cutremurător în a doua zi de Paște! A venit cu nou-născutul într-o pungă, la Spitalul Judeţean Constanţa

13 Apr 2015 2183