O prostituata s-a aruncat pe geam de frica nepotului bulibasei

Dama de companie de doua miliarde de lei

Liliana M. se zbate intre viata si moarte pe patul de spital, dupa ce vineri seara s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc situat pe bulevardul Tomis * Tanara a fost vizitata de familia unuia dintre clienti, care i-a reprosat ca din cauza ei acesta si-a parasit familia si a cheltuit aproape doua miliarde de lei * Liliana M. nu le-a permis sa intre in apartament si, in momentul in care in fata usii au sosit si politistii Sectiei 1, fata s-a speriat si s-a aruncat de la fereastra * Amantul fetei se numeste Daniel Stanescu, de 17 de ani si nepotul bulibasei rromilor din satul Cuza Voda

Tanara Liliana M. are 24 de ani si este, se pare, una dintre cele mai cunoscute prostituate care actioneaza pe raza municipiului Constanta. In urma intretinerii de raporturi sexuale contra cost, ea a reusit sa isi achizitioneze un apartament situat pe bulevardul Tomis, numarul 244, in blocul TD8. De mai bine de un an, fata si-a gasit un client "serios", Daniel Stanescu, un tanar de etnie rroma de numai 17 ani, cu domiciliul in satul Cuza Voda. Nepot al bulibasei din localitate, Daniel este casatorit, dar in ultima perioada si-a neglijat familia, fiind indragostit pana peste cap de prostituata de la Constanta. Baiatul o coplesea pe aceasta cu tot felul de daruri si ii platea "gras" serviciile, cheltuind intr-un an, potrivit rudelor sale, aproape doua miliarde de lei. Totul parea in avantajul Lilianei, dar aceasta nu stia cat de razbunatoare poate fi familia celui mai darnic client al sau. Vineri seara, in jurul orei 22.00, mai multe persoane de etnie rroma, in frunte cu Gheorghe Stanescu, tatal lui Daniel, au poposit la usa apartamentului in care locuieste prostituata. Ei i-au cerut acesteia sa deschida usa pentru a putea discuta, dar fata a refuzat, fiindu-i teama sa nu se intample ceva. Alarmati de galagia facuta de rromii din Cuza Voda, locatarii blocului TD8 au sunat la sediul Sectiei 1, care a trimis imediat un echipaj la fata locului pentru a aplana conflictul. In momentul in care a zarit pe geam masina politiei si a auzit solicitarea agentilor de a deschide usa, Liliana s-a speriat si, intr-o incercare disperata de a scapa, s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul doi. In urma impactului cu solul, femeia a suferit multiple traumatisme. In stare de inconstienta, ea a fost transportata de o salvare la Spitalul Judetean Constanta. Aici ea a fost diagnosticata cu fracturi la coloana cervicala, tibie si traumatism toraco-pulmonar acut inchis. In prezent, Liliana se afla in stare grava in Sectia de Terapie Intensiva a unitatii medicale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 601

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 837

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 858

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 593

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 752

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 642

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 851

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1478

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 700

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 512

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 746

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1284

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 453

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1069

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1091