Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de muncă de la Petromidia. Un bărbat a murit și o femeie este internată în stare gravă în spital (VIDEO)

sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaPolițiștii IPJ Constanța au deschis o anchetă după accidentul de muncă de la Rafinărie Petromidia. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, la o rafinărie din orașul Năvodari, s-a produs un accident de munca.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că doi angajați,  respectiv o femeie și un bărbat,  ar fi întrat într-un rezervor de preparare a unui stabilizator și-au pierdut cunoștința. În urma accidentului de muncă,   bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la spital. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă,  neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă și vătămare corporală din culpă“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Femeia rănită în accidentul de muncă de la Petromidia, internată în spital în stare critică

14 May 2023 2509

Oficial de la Rompetrol Rafinare despre accidentul de muncă de pe platforma Petromidia Năvodari. Un bărbat a murit

14 May 2023 2061

Date oficiale de la ISU Dobrogea despre tragedia de la Rafinăria Petromidia

13 May 2023 1798

UPDATE Accident de muncă la Rafinăria Petromidia! Un bărbat a murit și o femeie este rănită grav (FOTO+VIDEO)

13 May 2023 3568