Oficial de la IPJ Constanţa. Dinamica accidentului din zona Praktiker. Fetiţă lovită pe trecere. Priviţi poziţia ciudată a maşinii (galerie foto+video)

Potrivit Poliţiei Rutiere Constanţa aseară, „la ora 17.44, un bărbat, de 22 de ani, a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, dinspre strada Pandurului către Lazu.

Ajungând la marcajul pietonal, din  dreptul Metro 2, a surprins și accidentat o minoră, în vârstă de 11 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din stânga conducătorului auto”.

Reamintim că aseară, un autoturism marca Skoda, înmatriculat în judeţul Constanţa a măturat totul în calea sa, inclusiv fetiţa şi borna kilometrică, după care s-a oprit pe dealul care duce către terenurile din Cartierul Veteranilor.
 
Sursa foto si video: ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe 13. Coincidenţe şocante la Constanţa. Două accidente exact la aceeaşi oră. Cu o noapte înainte, alt accident în aceeaşi zonă

15 Apr 2019 6912

UPDATE Accident rutier grav în Constanţa. Maşina s-a încolăcit pe stâlp. Un tânăr în stare gravă (galerie foto+video)

13 Apr 2019 23176

UPDATE. Accident rutier la ieșire din Constanța către Lazu. Un pieton lovit mortal de o mașină. Polițiștii fac cercetări (galerie foto+video)

17 Dec 2018 7328