UPDATE. Oficial de la IPJ Detalii despre tragedia din judeţul Tulcea. Un copil şi o femeie au murit. Patru răniţi. Şoferul era băut

Purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Irina Manolache, a transmis, puţin înainte de miezul nopţii, următorul comunicat:

În după amiaza zilei de 11 august, un bărbat din localitatea Luncaviţa, în timp ce conducea un autoturism pe DE 87, la ieșirea din comuna Văcăreni, din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabila și s-a oprit în curtea unei locuințe.
În urma accidentului a rezultat decesul unui minor de trei ani și a unei femei de 79 de ani, care se aflau în curte, precum și rănirea altor două persoane din curte și a doi pasageri din auto.
Inițial, conducatorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de către polițiști pe raza localității Luncaviţa.
Acesta este un bărbat în vârstă de 39 de ani din Luncaviţa, care poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Totodată, potrivit ISU Delta Tulcea, salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină în localitatea Văcăren
i, în urma producerii unui accident rutier.
Un autoturism a fost implicat în accident.

Au rezultat şase victime, din care două prezintă semne incompatibile cu viața (o femeie și un copil). S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială SMURD și patru ambulanțe SAJ.

UPDATE 10:00:

La accident, în afară de femeia de 79 de ani și copilul de 3 ani care au decedat, au mai fost două victime, ambele însărcinate, transportate la spital.

Una din ele şi-a pierdut viaţa. Femeia, însărcinată în 7 luni a fost transportată cu bacul la Galaţi, unde a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat.


Cealaltă victimă, o femeie gravidă în 5 luni, a fost transportată cu elicopterul către spitalul din Galați.

Şoferul a fost audiat. Acesta urmează să fie reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, conform IPJ Tulcea.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident transmis live pe Facebook Rechizitoriu pentru cea mai mare condamnare pentru ucidere din culpă aplicată vreodată în Dobrogea! (DOCUMENT)

06 Dec 2021 41998

Copil, pieton, accidentat în județul Tulcea

13 Feb 2020 1633

Tulcea Accident cu două victime, una din Cumpăna, într-o curbă deosebit de periculoasă

10 Aug 2019 2026

Jale la Luncaviţa. Fruntaşul de pe Fregata Regele Ferdinand accidentat mortal în Constanţa condus pe ultimul drum cu onoruri militare (galerie foto+video)

31 Oct 2018 10856

UPDATEAccident rutier grav în județul Tulcea. Drumul este blocat între localitățile Rachelu și Luncavița (galerie foto+video)

14 Feb 2018 8679