Oficial de la IPJ Tulcea Conflict spontan între doi elevi în zona unei unități de învățământ din Tulcea. Ce spune directorul

sursa foto - tulceanoastra.ro

Un incident neplăcut a avut loc la Tulcea.

Este vorba despre un conflict spontan produs între doi elevi în zona adiacentă unei unități de învățământ de pe raza Tulcea. 

Au fost implicați doi elevi tulceni.

Contactat de cotidianul ZIUA de Constanța, directorul unității de învățământ, Anastasiu Florin a precizat că incidentul a avut loc în afara unității de învățămînt. 

Incidentul a avut loc în afara colegiului Spiru Haret. Elevii nu se aflau în timpul programului, nu se aflau în interiorul școlii. Cei doi sunt elevi în cadrul colegiului. Sunt doi elevi de clasa a IX-A și respectiv a VII-a. Este vorba de bullying-ul specific care se repercutează catastrofal asupra unora dintre ei., a declarat directorul. 

Pentru fapta comisă, se vor aplica măsuri drastice. 

Am vorbit cu diriginții și consiliile claselor elevilor implicați și se vor aplica măsuri drastice pentru cei implicați.

Directorul unității de învățământ, Anastasiu Florin spune că acest eveniment nu este unul care să caracterizeze instituția de învățămînt pe care o conduce. 


Acest eveniment nu este unul care să caracterizeze Colegiul. Ba chiar este un eveniment în totală disonanță cu ceea ce se întâmplă în școală.

Mâine, de exemplu, avem deschiderea festivă a unui concurs interjudețean de matematică, cel mai mai mare concurs de matematica din Doborgea. Avem copii din toate colțurile țării. Acesta este tipul de manifestări care caracterizează școala., mai punctează directorul. Oficial de la IPJ Tulcea 

Ca urmare a imaginilor video apărute în spațiul public cu privire la un conflict spontan produs între doi elevi în zona adiacentă unei unități de învățământ de pe raza municipiului Tulcea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.


În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele implicate în incident și desfășoară activități pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.


foto: tulceanoastra.ro 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițist și în timpul liber! A ajuns la spital după ce a intervenit într-un conflict între mai mulți tineri

23 May 2023 614

Cum au fost surprinse mai multe ucrainence în zona Promenada din Mamaia Sat (VIDEO)

17 May 2023 1343

Polițist lovit cu o piatră în cap în timpul unei altercații între suporterii a două echipe de fotbal rivale

12 May 2023 567

Prescripție Pedeapsă micșorată pentru Nicușor Constantinescu, fostul șef al CJC, în dosarul fundaţiilor „Fantasio“ şi „Thalia“!

08 May 2023 3597

IPJ BacăuBănuit de lovire sau alte violențe, reținut de polițiștii din Târgu-Ocna

04 May 2023 290

Curs pentru jurnaliştii care transmit din zone de conflict, la Mangalia și în alte obiective ale MApN din județul Constanța

02 May 2023 674

IPJ AradOrdin de protecție provizoriu

02 May 2023 295

IPJ AradOrdin de protecție provizoriu

26 Apr 2023 324

IPJ AradOrdine de protecție provizorii

20 Apr 2023 297

IPJ AradInfracțiuni rutiere

18 Apr 2023 372

Premierul britanic, anchetat pentru un posibil conflict de interese

17 Apr 2023 929

Horoscop Este rost de distracții și peripeții zilele acestea

12 Apr 2023 896

Oficial de la IPJ Constanța Conflict între doi bărbați și doi tineri pe bulevardul Aurel Vlaicu! Un tânăr de 15 ani a ajuns la spital

02 Apr 2023 3115

Fostul arhitect șef al Primăriei Tulcea, la judecată cu Agenția Națională de Integritate, la Curtea de Apel Constanța

29 Mar 2023 890

Jandarm ucis într-un conflict iscat din pricina unei datorii de câteva mii de euro! Cum s-a produs tragedia

26 Mar 2023 1542