Ofiţer de la Operaţiuni Speciale, acuzat de complicitate la dare de mită Tribunalul îi dă voie unui inculpat să părăsească localitatea de domiciliu

Nicolae Rusu, cetăţeanul judecat alături de un poliţist al Serviciului de Operaţiuni Speciale Constanţa pentru mită, are voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Şi asta după ce Tribunalul Constanţa i-a înlocuit măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu dispusă prin decizia nr. 288/P din 18.04.2013 a Curţii de Apel Constanţa cu măsura obligării de a nu părăsi ţara. În continuare, Nicolae Rusu trebuie să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie din raza teritorială unde locuieşte conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme, să nu se apropie de martorii şi coinculpaţii din cauză şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect. Instanţa i-a atras atenţia inculpatului Rusu că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurilor sau a obligaţiilor care îi revin, se va lua măsura arestării preventive. Decizia Tribunalului a fost deja atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanţa. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa l-au cercetat pe Nicolae Rusu pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită şi pe Petre Larie, agent de poliţie din cadrul Inspectoratului General de Poliţie - S.O.S. Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de dare de mită.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Câți bani va scoate din conturi Primăria Nicolae Bălcescu pentru dezinfecție interioară și exterioară?

19 Apr 2024 183

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 282

In memoriam George Ștefănescu, pictorul inspirat de locurile și peisajele din Dobrogea

19 Apr 2024 262

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, referitor la declarațiile preotului Nicolae Tănase „Iată o mostră de gândire barbar clericalizată”

19 Apr 2024 339

Cumpăna Elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, evoluții apreciate la ONSȘ, la tetratlon și pentatlon (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 478

Licitații Constanța Arlechin Total Distribution SRL din București furnizează echipamente IT pentru școlile din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

18 Apr 2024 432

Licitații Constanța Structurile Școlii Gimnaziale „Nicolae Maraloi“ din comuna Saraiu vor fi dotate cu mobilier și echipamente digitale (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 319

Firma Kaad Print SRL din județul Constanța își schimbă sediul social

18 Apr 2024 321

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Marinii Buildings Development SRL, undă verde pentru investiția de pe strada Eduard Caudella

17 Apr 2024 586

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 502

Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, solicită reabilitarea judecătorească! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

16 Apr 2024 587

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu va avea un sistem de distribuție gaze naturale. Iată cine va asigura dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 519

Fotografie a lui Nicolae Grigorescu, în expoziția „În jurul „Atacului de la Smârdan”

16 Apr 2024 344

IPJ Buzău Acţiuni preventive ale polițiștilor de la Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității

16 Apr 2024 229

Lista câștigătorilor la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2024 la pentatlon și tetratlon (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 556