Opelul familiei Ion a fost gasit in fata la "Scapino"

Noi indicii au aparut in ancheta

Descoperirea a fost facuta de o patrula care isi efectua serviciul in zona * Autoturismul era acoperit de praf si excremente de pescarusi, parand a fi abandonat de mult timp, posibil chiar de la data disparitiei * Masina era curata in interior si in portbagaj, in schimb scutul din fata era rupt si plin de noroi

Descoperire de senzatie in cazul privind disparitia familiei Ion. La o luna dupa ce membrii familiei au intrat parca in pamant, masina acestora, marca Opel Caravan, inmatriculata provizoriu cu numarul CT 018812, de culoare gri metalizat, a fost gasita intr-o parcare din fata barului "Scapino" din cartierul Tomis Nord. Oficial, masina a fost gasita ieri dimineata, de o patrula a politiei care trecea intamplator prin zona. Se pare insa ca, in realitate, a fost gasita in urma cu o saptamana, interval de timp in care politisti sub acoperire au supravegheat zona, in speranta ca cineva se va apropia de masina. "Lovitura" este insa ca, in tot acest rastimp, in care sotii Ion au fost dati in urmarire prin Interpol, autoturismul se afla, de fapt, chiar sub nasul Inspectoratului de Politie Judetean. Masina zacea abandonata cam de multisor in zona, ipoteza sustinuta de faptul ca era acoperita de praf si de excremente de pescarusi. Noua descoperire pare sa confirme temerea oamenilor legii cu privire la faptul ca ceva necurat s-a petrecut intre sotii Lucretia si Alexandru Ion. Scutul din fata al masinii era spart si acoperit cu noroi uscat, ceea ce poate insemna ca, dupa ce unul dintre soti l-a ucis pe celalalt, s-a urcat la volanul masinii, a ajuns intr-o portiune de teren accidentat si plin de noroi, ceea ce poate insemna chiar Padurea Comorova si a ingropat cadavrul. Politistii au fost nevoiti sa sparga luneta masinii pentru a putea sa deschida portierele. La prima vedere, masina parea curata in interior si in portbagaj, nefiind observabile cu ochiul liber pete de sange. Eventuala prezenta a acestora va putea fi reliefata numai cu ajutorul luminolului. Autoturismul a fost transportat la sediul IPJ Constanta, unde va fi supus unor expertize amanuntite. Intrebarile continua sa persiste. Care din cei doi soti a condus autoturismul pana in Constanta, a fost masina abandonata tocmai in Constanta cu intentia de a-i deruta pe anchetatori, cu ce mijloc de transport si-a continuat drumul familia Ion si, mai ales, incotro s-a indreptat sunt intrebari la care criminalistii vor trebui sa raspunda in urmatoarele zile. Din interiorul masinii au fost ridicate amprente, fire de par si alte asemenea probe, pe baza carora anchetatorii spera sa poata obtine un raspuns. Pana in prezent, politistii nu au reusit sa descopere nici un indiciu care sa denote ca vreunul din membrii familiei disparute a parasit tara. Cei doi soti si fiica lor, Amalia, in varsta de 8 ani, au fost dati in consemn la frontiera. Pe de alta parte, petele descoperite acum doua zile pe digul de la Mangalia, despre care s-a crezut ca ar fi urme de sange, se pare ca sunt, de fapt, pete de rugina.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 382

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 500

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 378

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 883

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 199

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 472

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 522

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 947

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 542

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1176

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 457

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 389

TULCEA Accident rutier în localitatea Izvoarele! O persoană a fost rănită

17 Apr 2024 358

IGPR InfotraficJudețul Prahova-Trafic blocat pe DN 1B

17 Apr 2024 236

IGPR InfotraficJudețul Cluj - Trafic oprit pe centura Vâlcele-Apahida

17 Apr 2024 229