Pacea este posibilă La Constanţa, pe plaja Modern, s-a încercat doborârea recordului mondial de participanţi (galerie foto)

Ieri a fost, potrivit Junior Chamber International (JCI) Constanța, ziua în care Constanța urma să se înscrie în onoranta comunitate a recordurilor, demonstrând astfel că este o comunitate unită, şi că bucuria de a participa la un eveniment este menită să ridice prestigiul orașului.

În acest sens JCI Constanţa, în colaborare cu Primăria Constanţa şi Comunitatea Elenă „Elpis“ Constanta, au organizat, începând cu ora 15:00, pe plaja Modern, evenimentul Pacea este posibilă, încercând să stabilească un nou record Guinness.

Ziua a fost special aleasă pentru că, la 21 septembrie, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Păcii.
 
Un alt motiv, şi poate principalul pentru care a fost aleasă această zi, este că JCI e creatorul campaniei internaţionale „Peace is Possible“, prin care tineri de pretutindeni sunt îndrumaţi spre găsirea a noi modalităţi de menţinere a unui climat armonios în comunităţile din care fac parte.
 
Recordul actual este de 1000 de persoane, şi rămâne în continuare nedoborât, pentru că ieri, pe Plaja Modern s-au adunat, conform JCI, 608 persoane.

Mai trebuie precizat că managerul de proiect a fost Gabriel Cristian Munteanu.
 
Sursa foto: Facebook Decebal Fagadau+JCI Constanta

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

VINO SĂ CUNOŞTI JCI Constanța!

04 Sep 2015 1797

JCI Constanța recrutează noi membrii

20 Apr 2015 2136

JCI Constanţa, campanie umanitară pentru familii nevoiaşe din Nisipari

06 Apr 2015 3666

Junior Chamber International Constanţa cere personalitate juridică

03 Oct 2014 2157