Patru accidente rutiere intr-o singura zi

Din fericire, nu au fot pierderi de vieti omenesti * Doi copii au fost accidentati * O masina s-a lovit de o caruta care circula in acelasi sens

Un elev de 12 ani din localitatea Fantana Mare, comuna Independenta, si-a accidentat grav un coleg cu un an mai mic. Accidentul s-a produs in jurul orei 13.00, pe drumul comunal numarul 4. A. Emra conducea un mini-scuter marca Aprilia, fara numar de inmatriculare, lovindu-l pe I. Romi, in varsta de 11 ani, din aceeasi localitate, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Baiatul se afla internat in cadrul sectiei Chirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, sub diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut inchis, fractura deschisa a membrului inferior stang, plagi multiple la nivelul fetei si fractura de bazin. In jurul orei 22.00, pe drumul national 2 A, in afara comunei Nicolae Balcescu, un sofer neatent a intrat in plin intr-o caruta. Mircica Mustatea, in varsta de 48 de ani, din Braila, se afla la volanul unei Dacii cu numarul de inmatriculare BR-02-PXF. Din cauza neatentiei, a intrat in coliziune cu o caruta fara semnalizare, care se deplasa in aceeasi directie de mers. In urma impactului, conducatorul carutei, Marian Bucatariu, in varsta de 49 de ani, din localitatea Nicolae Balcescu, a scapat nevatamat, insa pasagera din dreapta soferului autoturismului Dacia, Ioana Savin, de 21 de ani, din Braila, a fost accidentata grav. Pe acelasi drum national 2A, in comuna Nicolae Balcescu, Nicolae Petre, de 27 de ani, din Bucuresti, aflat la volanul unei masini cu numarul de inmatriculare B-23-BYJ, a accidentat-o usor pe Simona Florentina, de 13 ani, din localitatea mai sus-mentionata. Fata este eleva si se deplasa cu bicicleta pe DN 2A in aceeasi directie de mers. Accidentul s-a produs din cauza faptului ca Simona Florentina a efectuat o manevra de intoarcere fara sa se asigure. Tot in cursul zilei de ieri, in jurul orei 11.20, in municipiul Constanta a avut loc un alt accident rutier. Tarakci Binali, in varsta de 34 de ani, administrator al SC Alplast Euro SRL, se afla la volanul unui autoturism marca Audi, cu numarul de inmatriculare CT-01-ALI, in momentul in care Serdal Sali, de 8 ani, din Constanta, s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis, fara sa se asigure. Masina apartine, de fapt, lui Negiatin Arif, soferul fiind luat prin surprindere din cauza faptului ca minorul, ramas nesupravegheat, a sarit in fata autoturismului. Copilul se afla internat la sectia Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, sub stricta supraveghere cadrelor medicale, avand diagnosticul traumatism al degetului mic de la piciorul stang si traumatism antepicior stang cu plagi excoriante.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 291

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 424

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 560

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 674

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 264

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 558

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 523

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 902

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 829

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 229

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 813

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 924

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 758

Accident rutier în Eforie Nord, județul Constanța. O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat în peretele unei case

20 Apr 2024 939

În județul Sibiu Un șofer băut a lovit un polițist rutier, aflat în timpul controlului. Ce alcoolemie i-a fost găsită

20 Apr 2024 467