Patru tineri, trimisi in judecata pentru trafic de droguri

Procurorii Biroului de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus, ieri, trimiterea in fata instantei de judecata a patru tineri. Bogdan Razvan Ursu, Lucian Octavian Ionescu, Lucian Tarba si Nicolae Bogdan Teodorescu sunt acuzati de trafic de droguri de mare risc. Potrivit actului de inculpare, in noaptea de 25 spre 26 iunie, in jurul orelor 00.30, oamenii legii au identificat si prins in flagrant in Gara din Constanta pe Bogdan Razvan Ursu care intentiona sa vanda mai multe comprimate de ecstasy. Astfel, Bogdan Ursu, in varsta de 22 de ani, student in anul II al Facultatii de Drept Bucuresti, fiul unui comisar din cadrul Politiei Rutiere din capitala, se afla impreuna cu Alexandru Sulea, de 20 de ani, Victor Manda, de 17 ani, si Ilie Tratan, de 21 de ani, toti din capitala. Initial, au fost retinuti toti de catre politisti, insa in urma cercetarilor s-a stabilit ca cele 20 de pastile de ecstasy, 1,5 grame de hasis si un gram de ketamina descoperite apartineau lui Ursu. Din cercetari a reiesit ca numai primul stia de existenta pastilelor. In baza informatiilor detinute, oamenii legii au actionat in continuare si la scurt timp au ajuns la un alt tanar care se ocupa cu traficul de droguri. Lucian Catalin Ionescu, de 21 de ani, din Bucuresti, a mai fost condamnat anterior pentru trafic ilicit de droguri de mare risc, avand de executat o pedeapsa de 3,5 ani de inchisoare. El a fost pus in libertate in urma cu putin timp, magistratii din Bucuresti inlocuind masura arestului preventiv cu supravegherea judiciara. Chiar daca judecatorii i-au dat o sansa pentru a-si indrepta greselile, tanarul s-a apucat din nou de aceleasi actiuni ilicite. Ionescu a fost prins in capitala in flagrant in timp ce avea asupra sa 30 de pastile de ecstasy cu logo-ul "Balon" pe care intentiona sa le puna in vanzare. Mergand pe aceeasi linie, politistii au aflat ca cei care ii alimentau pe cei prinsi cu "marfa" sunt doi bucuresteni. Prin mijloace specifice, au fost prinsi in flagrant Lucian Tarba, de 20 de ani, student in anul II al facultatii Romano-Americane din Bucuresti, zis "Fili" si Bogdan Nicolae Teodorescu, de 22 de ani, student in anul III al facultatii Bioterra Bucuresti, zis "Chelie", care detineau in mod ilicit in vederea vanzarii 126 de comprimate ecstasy. Ursu va fi cercetat in stare de libertate, in timp ce Ionescu, Tarba si Teodorescu sunt arestati preventiv. Dosarul penal al acestora a fost trimis la Tribunalul Constanta care va stabili primul termen de judecata.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Firma care administrează Cimitirul Municipal Constanța a câștigat în instanță procesul cu primăria!

16 Apr 2024 752

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, află miercuri dacă va fi eliberat condiționat!

16 Apr 2024 3893

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 989

Se cere anularea autorizației de construire Când s-ar putea lua o decizie în procesul dintre Prefectul Județului Constanța și Blue Ink Residence SRL?

14 Apr 2024 871

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 506

Dosarul se află la Tribunalul Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă redusă la jumătate, primită de la Garda de Mediu

12 Apr 2024 607

Lupta pentru conducerea instanțelor din Constanța! Când susțin candidații proiectul managerial

01 Apr 2024 640

Regimul de înălțime pentru PUZ Constanța-Cumpăna, dezbătut la Curtea Supremă! Judecătorii de la Curtea de Apel au declinat dosarul (MINUTA)

31 Mar 2024 628

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 529

Tribunalul Constanța, despăgubiri dublate pe Legea 10 pentru o prăvălie cu beci de pe Șoseaua Mangaliei, preluată abuziv de comuniști!

24 Mar 2024 834

Metalica Pro Vest SRL obține un certificat de urbanism de la Primăria Constanța, pentru imobilul de pe strada Zorelelor

21 Mar 2024 892

Recurs în dosarul dintre Arhitectura Plus SRL,firma fondată de actualul arhitect șef al municipiului vs. primarul Constanței

14 Mar 2024 729

Magistrații de la Tribunalul Constanța și-au declinat competența într-un dosar în care AFI SRL este reclamantă! Despre ce este vorba?

14 Mar 2024 616

Verdict în așteptare, la Judecătorie, în procesul dintre Primarul Constanței și dr. Stela Halichidis

11 Mar 2024 615

Justiție Constanța Decizie definitivă în dosarul referendumului de demitere a primarului din Agigea, Cristian Cîrjaliu!

11 Mar 2024 1480