Pedofilul neamt, arestat de judecatori

Un cetatean german care locuieste de cinci ani in Constanta este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu mai multe minore * Fetele erau racolate dintr-o canalizare din cartierul Tomis III * In timpul asa-zisului act sexual, barbatul se filma cu minorele, dupa care imaginile erau tranzitate on line pe Internet, unor prieteni din Germania * Barbatul a formulat recurs impotriva deciziei Judecatoriei Constanta care a emis mandatul de arest preventiv

Magistratii de la Judecatoria Constanta au emis, joi seara, mandat de arestare preventiva, pentru o perioada de 29 de zile, pe numele cetateanului german acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu minore. Potrivit anchetatorilor, Kurt Walter Saifert, in varsta de 60 de ani, ar fi primit in locuinta sa din Constanta, din luna septembrie 2003 si pana in prezent, mai multe tinere, dintre care patru minore cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani, pe care le-a supus la diverse perversiuni sexuale in schimbul unor sume de bani. Acuzatia impotriva sa a pornit de la o femeie care este cercetata intr-un alt dosar penal, care, printre altele, a spus ca-i ducea neamtului fete minore pentru a-si satisface nevoile sexuale. Dupa ce neamtul a intrat in atentia politistilor, acesta a fost prins in flagrant chiar in timp ce intretinea relatii sexuale cu o minora. In cursul zilei de miercuri, atat invinuitul, cat si minorele au fost audiati la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Astfel, s-a stabilit ca barbatul, care este pensionar, a venit in Romania in urma cu cinci ani si a intretinut relatii sexuale cu cinci fete, dintre care patru sunt minore.De obicei, pustoaicele, care deseori se drogau cu aurolac, erau racolate dintr-o canalizare din cartierul Tomis III, iar ulterior, dupa ce se spalau, erau supuse la perversiuni sexuale. Totodata, barbatul, care se pare ca este impotent si nu putea avea o relatie sexuala normala, le penetra cu degetul. In acelasi timp, individul se filma cu ele, dupa care tranzita imaginile on line pe Internet, unor prieteni din Germania. Miercuri, dupa audierile care au durat mai multe ore, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta l-au retinut pe baza de ordonanta pe cetateanul german, formuland propunere de arestare preventiva sub acuzatia de acte sexuale cu minore. Cetateanul german a fost prezentat magistratilor de la Judecatoria Constanta care au emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile, sub acuzatia ca a intretinut acte sexuale cu minore. La inchiderea editiei noastre, neamtul formulase recurs impotriva acestei decizii, urmand ca Tribunalul sa se pronunte asupra acestei cai de atac.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 406

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 562

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 486

Arde o locuință în municipiul Tulcea! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 463

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1089

Sărbătoare mare pentru creștini! „La Buna Vestire a început legătura Cerului cu pământul“ (VIDEO)

25 Mar 2024 483

In memoriam Constantin Zamfir Dumitru, directorul cu cel mai lung mandat din istoria Bibliotecii Județene Constanța

21 Mar 2024 463

Recomandări de styling pentru petrecerea de Ziua Femeii

20 Mar 2024 309

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 8. 18 martie 2024. Astăzi este despre doza de joacă

18 Mar 2024 399

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui George Damcaliu, inginer la ABADL. Venit de peste 4.000 de euro din chirie (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 769

Promovare a profesiei de polițist Zeci de tineri interesați au participat la evenimentul de la Constanța (FOTO)

16 Mar 2024 632

Fotbalistele de la Farul Constanța, o nouă victorie în deplasare, venită în prelungiri!

16 Mar 2024 739

Farul Constanța Legendarul Ion Constantinescu, la 75 de ani. A rămas celebru printr-un gol de la centrul terenului

15 Mar 2024 1508

Farul Constanța Raluca Sârghe-Simes - „Am arătat că suntem o echipă mare. Vă dați seama cum am trăit eu meciul?“

14 Mar 2024 1060

Constanța. Campioana Cătălina Ponor, mamă pentru a doua oară „Bine ai venit în această lume şi în familia noastră, micuţă rază de soare!“

13 Mar 2024 1635