Pensiune din judeţul Tulcea distrusă de flăcări. Turiştii autoevacuaţi printre care şi copii. Forţe impresionante la intervenţie (galerie foto)

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Mahmudia pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o pensiune.

Florentin Daciu, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea a declarat că „pompierii au răspuns solicitării cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțimi, o ambulanţă SMURD și 20 de subofițeri, mai ales că la momentul sosirii, incendiul se manifesta generalizat, cu posibilitatea de a se extinde la o casă învecinată (luase foc izolația și puțin din acoperiș)”.

În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. Casa a fost protejată, nu s-a extins.

Comanda intervenției fost preluată de şeful Grupării Operative, maiorul Sandu Sorin, şi ulterior de comandantul ISU Delta Tulcea locotenentul-colonel Daniel Petrov.

În sprijin intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mahmudia cu o autospecială de stingere.

Se deplasează către locul evenimentului, o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipaj complet, de la Stația de pompieri Babadag.

În pensiune erau cazate 16 persoane, printre care şi copii, care s-au autoevacuat în timp util. Nu au fost înregistrate victime.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incendiu violent în localitatea Mahmudia, județul Tulcea! O casă și două anexe gospodărești, mistuite de flăcări (GALERIE FOTO)

21 Oct 2023 964

UPDATE Gospodării afectate de incendiile de vegetație, la Mahmudia, jud. Tulcea! Intervenția este în desfășurare! (VIDEO)

27 Jul 2022 2076

Zeci de hectare de stuf şi vegetaţie mistuite de incendii în judeţul Tulcea (GALERIE FOTO)

18 Feb 2022 1171

Județul Tulcea Zeci de hectare de vegetație, mistuite de flăcări. Intervin forțe impresionante (galerie foto)

26 Aug 2019 3721

Tulcea. Incendiu violent într-o gospodărie din Mahmudia (galerie foto)

28 Aug 2018 2361