Eveniment

Percheziţii de amploare. Vizaţi sunt contrabandiştii de ţigări


La această oră, polițiștii din Prahova efectuează 4 percheziții la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. Două persoane vor fi conduse la audieri.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din I.J.P. Prahova, sprijiniți de luptători de acțiuni speciale, efectuează 4 percheziții în municipiul Craiova, județul Dolj, la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. O percheziție se desfășoară la domiciliul persoanelor, celelalte trei având loc la sediul și la două puncte de lucru ale unei societăți comerciale din localitate.
 
Din cercetări, a reieșit că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie 2016, s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale.
Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat prin punctele de lucru ale societății comerciale vizate de percheziții, precum și în județul Prahova. Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova.
 
Două persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri.
 
Perchezițiile sunt desfășurate cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.
 
Acţiunea beneficiază de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. Ce s-a constatat

21 Jan 2019 430

Zeci de percheziţii în dosare de infracțiuni economice, în ultima săptămână

20 Jan 2019 273

Suspecți de comiterea mai multor infracțiuni, trimiși în judecată de procurorii DIICOT. Cum acționau membrii grupării infracționale (document)

16 Jan 2019 284

Percheziții ale procurorilor DIICOT la Constanța. Ce au găsit anchetatorii într-un apartament din cartierul Tomis III (video+document)

16 Jan 2019 902

Percheziții la locuințele unor suspecți de trafic de persoane și proxenetism. Victimele erau recrutate prin metoda „loverboy“(document)

16 Jan 2019 836

Flagrant la Dorobanțu județul Constanța. Vizați, suspecții de furt din vagoane cisternă ce transportă motorină. Polițiștii au făcut uz de armă pentru prinderea suspecților (video)

14 Jan 2019 1090

Zeci de percheziții pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată în ultimele două săptămâni

13 Jan 2019 355

Percheziții la Constanța la suspecți de trafic de droguri și substanțe cu efect psihoactiv. Ce au stabilit procurorii DIICOT (galerie foto+ document)

07 Jan 2019 804

Percheziţii la persoane suspectate că deţineau şi vindeau ilegal articole pirotehnice. Ce au confiscat poliţiştii

29 Dec 2018 377

Percheziții la locuințele unor suspecți de contrabandă cu țigări. Ce au găsit polițiștii în casele persoanelor vizate de cercetări

27 Dec 2018 445

Percheziții la Constanța la persoane bănuite de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Cinci persoane au fost reținute

20 Dec 2018 1029

Percheziții la suspecți de furt calificat din depozitele unor societăţi comerciale precum şi din tiruri aflate în mers

20 Dec 2018 353

Percheziţii în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

18 Dec 2018 425

Percheziții la Constanța. A fost destructurată o grupare infracțională specializată în evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciu, peste 2 milioane de euro

14 Dec 2018 470

Percheziții ale polițiștilor de frontieră la Constanța. Vizați, suspecți de contrabandă. Ce au găsit anchetatorii în locuințele suspecților(galerie foto)

14 Dec 2018 456