Percheziții DIICOT Trafic de minori și proxenetism. Tinere din zona rurală a județului Constanța, obligate să se prostitueze prin țară

•    În perioada august 2017 - martie 2018, membrii grupului ar fi racolat mai multe tinere, majore și minore, pe care le-ar fi exploatat sexual.

Nouă percheziții domiciliare sunt desfășurate la aceste momente de către polițiștii BCCO Constanța și BCCO Suceava, sub coordonarea DIICOT Suceava, într-un dosar rivind privind constituirea de grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Conform anchetatorilor, „membrii grupului ar fi racolat tinere din zona rurală a județului Constanța și le-ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției în alte localități din țară (Suceava, Botoșani, Brăila, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău, Arad, Baia Mare, Oradea, Târgu-Jiu, etc.)“.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de autorități:

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Suceava, efectuează 9 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.
La data de 10 iunie a.c., polițiștii efectuează 9 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.
Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2017 - martie 2018, membrii grupului ar fi racolat mai multe tinere, majore și minore, pe care le-ar fi exploatat sexual, obținând astfel bani.
Concret, membrii grupului ar fi racolat tinere din zona rurală a județului Constanța și le-ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției în alte localități din țară (Suceava, Botoșani, Brăila, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău, Arad, Baia Mare, Oradea, Târgu-Jiu, etc.).
La activități participă polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanța, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DIICOT Percheziții în Suceava. Doi inculpați reținuți pentru trafic de droguri

05 Jan 2021 827

DIICOT Suceava Percheziții vizând destructurarea unui grup infracțional specializat în contrabandă

26 Nov 2020 618

Clienții unei bănci din Italia, lăsați fără bani în conturi Un constănțean și-a recunoscut vina în fața procurorilor DIICOT!

31 Oct 2020 1074

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri. Mai mulți suspecţi, conduşi la audieri (galerie foto)

23 Jul 2020 584

DIICOT Zeci de percheziții într-o cauză vizând destructurarea a trei grupări infracționale specializate în contrabandă

09 Jul 2020 675

DIICOT Percheziții masive în mai multe județe din țară, într-un dosar de infracțiuni de acces ilegal la un sistem informatic

15 May 2020 1164

Grupare infracțională organizată, specializată în operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, destructurată de procurori

16 Jan 2020 684

Cooperare cu autorități din Franța Grup infracțional organizat în contrabandă și spălare de bani, în Suceava

22 Nov 2019 690

Percheziții domiciliare, desfășurate la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. Mai multe persoane au fost conduse la audieri

07 Nov 2019 656

DIICOT Grup infracțional organizat în contrabandă. Percheziții în trei județe

06 Nov 2019 775

Suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc, prinși în flagrant

31 Oct 2019 791

DIICOT Doi bărbaţi din Suceava, cercetaţi pentru infracţiuni informatice

01 Oct 2019 818

DIICOT Zeci de percheziţii într-un dosar de contrabandă. 21 de suspecţi, audiaţi

18 Jul 2019 962

DIICOT Grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiuni de furt calificat, destructurat

26 Jun 2019 1272

Percheziții ale procurorilor DIICOT la persoane suspectate de contrabandă. Mai mulți suspecți au ajuns după gratii

16 May 2019 763