Percheziţii domiciliare după un scandal într-o sală de fitness din Bucureşti! Doi tineri, prinşi la Mamaia

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru lovire şi alte violenţe şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce au bătut un bărbat pe fondul unor neînţelegeri pe care acesta din urmă le-a avut cu două femei într-o sală de fitness din sectorul 3 al Capitalei.
 
Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), ancheta a fost declanşată în urma unei plângeri penale în care un bărbat de 50 de ani reclama faptul că la data de 11 iulie, în jurul orei orei 11,30, în timp ce se afla în faţa unui complex comercial, a fost agresat fizic de mai multe persoane necunoscute. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate au fost identificaţi şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 şi 45 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.
 
DGPMB precizează că au fost puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară şi 9 mandate de aducere, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri care ar fi putut fi folosite la comiterea faptelor.
 
Bănuiţii au fost conduşi la sediul subunităţii pentru audieri, stabilindu-se în sarcina acestora că la data de 10 iulie , în jurul orelor 10,30, în timp ce persoana vătămată se afla în interiorul unei săli de fitness, situată într-un complex comercial din sectorul 3, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la folosirea unui aparat de fitness, a avut discuţii contradictorii cu două femei, care l-au ameninţat că se vor răzbuna prin intermediul soţilor.
 
A doua zi, în timp ce persoana vătămată se afla în faţa complexului comercial, şase bărbaţi l-ar fi agresat fizic, ulterior fiind transportată la o unitate de specialitate pentru îngrijiri medicale.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu cinci bărbaţi în stare de reţinere.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Conform unor surse judiciare, doi dintre cei şase bărbaţi au fost depistaţi la pe raza staţiunii Mamaia.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic internațional de droguri Italieni, condamnați, la Constanța, la aproape 25 de ani de închisoare! Dosarul, în apel

29 Jan 2024 1352

Exclusiv! Toate cele 5 Secții de Poliție din Constanța au fost desființate și înființate alte 4. Iată competențele teritoriale și noii șefi (FOTO)

26 Jan 2024 3308

Stațiunea Mamaia Baie în mare în luna octombrie! Mai mulți tineri au înfruntat temperatura scăzută și au intrat în valuri (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Oct 2023 998

Ludovic Orban, prezent la Constanța. Participă la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei

29 Sep 2023 1026

Teribilism sau inconștiență! Incredibil cum au fost surprinși doi tineri în Stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Aug 2023 1613

Știri Constanța Tineri din Mureș, prinși cu droguri în Vama Veche (FOTO)

13 Aug 2023 1069

Tablou romantic la Mamaia Rugbystul Sorin Pândichi și-a cerut iubita de soție, într-o zi specială (GALERIE FOTO)

28 Jul 2023 7613

„Spectacol“ al absolvenților de liceu pe străzile din municipiul Constanța! Cum au fost surprinși mai mulți tineri în trafic (VIDEO)

26 May 2023 8998

Consiliul Județean Constanța reia licitațiile pentru reabilitarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia

07 Dec 2022 1790

Tineri cu substanțe psihoactive asupra lor, depistați la Constanța (FOTO)

06 Dec 2022 1153

Președintele FIDE, prezent la Campionatul Mondial de șah pentru juniori de la Mamaia (GALERIE FOTO)

13 Sep 2022 1432

UPDATE O mașină a plonjat într-o groapă pe bulevardul Mamaia. Doi tineri au fost răniți (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Aug 2022 5170

Tineri prinși cu substanțe interzise asupra lor la Vama Veche. Ce măsuri au aplicat jandarmii (GALERIE FOTO)

08 Aug 2022 1345

Certificat de urbanism pentru ruina „Teatrului de Vară” din Mamaia

29 Jul 2022 1658

Tineri cu substanțe interzise asupra lor depistați în Vama Veche și Mamaia (GALERIE FOTO)

27 Jul 2022 1089