Percheziții în comuna Cumpăna, județul Constanța! Vizată, o persoană suspectată de comerț cu produse contrafăcute (GALERIE FOTO)

sursa galeriei foto: IPJ ConstanțaPolițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat la data de 8 iunie a.c.,o percheziție domiciliară în comuna Cumpăna, la locuința unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, ca urmare a cercetărilor efectuate în dosar a reieșit că, începând cu anul 2021, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, o femeie, de 42 de ani, ar fi comercializat produse susceptibile a fi contrafăcute, care aduc atingere unor mărci comerciale.
 

„Anunțurile cu privire la vânzarea bunurilor respective erau postate, de către persoana bănuită, pe pagina proprie de pe o rețea de socializare.
 
Cu ocazia  efectuării percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 250 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și genți, susceptibile a fi contrafăcute, care era destinate vânzării.
 
De asemenea, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Cercetările în cauză sunt continuate, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

Citește și: 

ConstanțaPercheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală! Vizate și sediile mai multor societăți comerciale
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța Percheziții în opt dosare penale de furt calificat. Constatările polițiștilor (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 687