Percheziții în Constanța și Năvodari. Un bărbat a furat 9.000 lei de pe un card bancar



Identificat după ce ar fi comis infracțiuni informatice.
 
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei.
 
Astfel, la data de 15 septembrie 2021, bărbatul în cauză ar fi folosit, în mod fraudulos, datele cardului bancar ale persoanei vătămate, fiind transferată, folosind dispozitive informatice din contul reclamantului, suma de 9.000 de lei.
 
La data de 15 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, orașul Năvodari, respectiv județul Arad, fiind identificate probe utile cauzei.
 
Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, care a decis măsura controlului judiciar.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Sursa foto Pexels
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.