Eveniment

Percheziții în Iași și Oradea, la două societăți care vindeau produse pe bază de THC

La data de 16.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat un număr de 3 percheziții, pe raza municipiilor Iași și Oradea, la sediile a două societăți comerciale, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că cele două societăți comercializau produse din cannabis, pe care le promovau ca având o concentrație redusă de Tetrahidrocanabinol (THC).  

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate produse dintre cele oferite spre vânzare ce urmează a fi analizate pentru a se stabili dacă acestea conțin substanțe aflate sub control național.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea, al lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice și al jandarmilor din cadrul IJJ Iași.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un tânăr din Năvodari, prins la volan sub ​influența substanțelor psiho-active

27 Apr 2020 1646

Constanța Pieton, lovit în timp ce traversa prin loc nepermis. Șoferul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive

17 Nov 2019 1224

Şofer drogat, depistat în Năvodari. S-a întocmit dosar penal

18 Aug 2019 1558

Anunț de presă Dezvoltarea THC TRUST HIDROTEHNICA SRL prin diversificarea activității și prin achiziția unor utilaje performante necesare în activitatea de construcții hidrotehnice

29 Jan 2019 688

Dragoş Filipovici a fost condamnat pentru trafic de droguri de risc

27 Nov 2013 1058