Percheziții în județul Constanța! Vizat un bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi

sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă – Compartimentul Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea a 3 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, bărbatul este bănuit că ar fi comis infracțiunile respective în perioada aprilie – mai a.c., când ar fi sustras mai multe bunuri, persoane vătămate fiind mai multe societăți comerciale din județul Constanța.

„Prejudiciul total este de peste 22.000 de lei.
La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanbța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere corespunzătoare., sub aspectul comiterii a 3 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.