Eveniment

Percheziţii la o firmă specializată în jocuri de noroc, care funcţiona şi pe raza judeţului Constanţa

La această oră, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează 59 de percheziţii, în București și 36 de județe, la reprezentanții unei societăți, care ar fi instalat și utilizat programe de calculator fără licență.
 
La data de 25 septembrie 2019, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție, efectuează 59 de percheziţii la sediul social și punctele de lucru ale unei societăți comerciale.
 
Activitățile sunt desfășurate pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.
 
În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă.
 
Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate „Activități de jocuri de noroc și de pariuri” ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor.
 
În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere a persoanelor bănuite, care vor fi conduse la sediul P.Î.C.C.J., în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.
 
La activități participă și polițiști din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, Institutului Național de Criminalistică, precum și polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul a 35 de inspectorate de poliție județene (Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea).
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

25 Sep, 2019 13:16

Wow, ce descinderi în toată tara. Ar trebuii sa faceți fix asta dar uitându-va la altceva, sau altcineva. Voi căutați crasmele în schimb. Asta face Politia romana

Articole asemanatoare

Neamț Trafic de influență și alte infracțiuni. Percheziții domiciliare. A participat și Serviciul Județean Anticorupție Tulcea

07 Nov 2019 348

IGPR Percheziții într-un dosar de criminalitate informatică

07 Nov 2019 305

Percheziții domiciliare, desfășurate la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. Mai multe persoane au fost conduse la audieri

07 Nov 2019 271

Jaf la o universitate din Cluj-Napoca. Prejudiciu uriaș (galerie foto)

06 Nov 2019 601

Contrabandă de tutun. Percheziții în Călărași și Ilfov

06 Nov 2019 569

IGPR Percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiuni economice

03 Nov 2019 555

Mandate de aducere emise și la Constanța Membrii unui grup infracţional organizat specializat în înșelăciune, reţinuţi

31 Oct 2019 503

DIICOT Bărbat reținut pentru trafic de droguri de mare risc. Cum a fost prins în flagrant

28 Oct 2019 575

Percheziție domiciliară Poliția Transporturi Constanța a descoperit țigări de contrabandă

25 Oct 2019 791

Percheziții la persoane bănuite de furt. Ce au descoperit polițiștii (galerie foto)

24 Oct 2019 402

IGPR Percheziții la trei societăți comerciale

23 Oct 2019 453

Cooperare româno-germană. Percheziții domiciliare pentru destructurarea unei grupări specializate în furturi

23 Oct 2019 595

Percheziții domiciliare, desfășurate pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată

20 Oct 2019 474

DIICOT Bărbat reținut pentru trafic de droguri de mare risc. Ce s-a descoperit în urma perchezițiilor domiciliare (galerie foto)

19 Oct 2019 818

Infracțiunile economice, în atenția Poliției Române

19 Oct 2019 569