Percheziţii la o firmă specializată în jocuri de noroc, care funcţiona şi pe raza judeţului Constanţa

La această oră, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează 59 de percheziţii, în București și 36 de județe, la reprezentanții unei societăți, care ar fi instalat și utilizat programe de calculator fără licență.
 
La data de 25 septembrie 2019, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție, efectuează 59 de percheziţii la sediul social și punctele de lucru ale unei societăți comerciale.
 
Activitățile sunt desfășurate pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.
 
În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă.
 
Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate „Activități de jocuri de noroc și de pariuri” ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor.
 
În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere a persoanelor bănuite, care vor fi conduse la sediul P.Î.C.C.J., în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.
 
La activități participă și polițiști din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, Institutului Național de Criminalistică, precum și polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul a 35 de inspectorate de poliție județene (Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea).
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

25 Sep, 2019 13:16

Wow, ce descinderi în toată tara. Ar trebuii sa faceți fix asta dar uitându-va la altceva, sau altcineva. Voi căutați crasmele în schimb. Asta face Politia romana

Articole asemanatoare

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri! Unul dintre suspecți a aruncat pe geam o geantă plină cu bani (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Dec 2023 375

Percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic! (FOTO)

05 Dec 2023 365

Cum a destructurat Poliția o rețea infracțională specializată în contrabandă cu țigări (FOTO)

03 Dec 2023 416

Poliția Română Percheziții și dosare penale pentru investigarea infracțiunilor economice

02 Dec 2023 730

Au început perchezițiile în Baia Mare, după fuga primarului Cherecheș

30 Nov 2023 541

Trei persoane cercetate pentru fals și abuz în serviciu la Constanța! Prejudicul, aproximativ 3 milioane de lei

29 Nov 2023 483

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri! Patru suspecți, cercetați de procurorii DIICOT

29 Nov 2023 465

56 percheziții, în județele Maramureș și Cluj. Cauza-constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri

28 Nov 2023 566

Percheziții DNA în București într-un dosar care vizează fraude cu terenuri

28 Nov 2023 451

Percheziții la Constanța la persoane bănuite de trafic de droguri! Mai mulți suspecți, reținuți (GALERIE FOTO)

27 Nov 2023 895

Trei persoane arestate pentru trafic de cocaină, în Ilfov. Percheziții în Brașov și Dâmbovița

25 Nov 2023 647

Percheziții în dosarul furtului de motoare de barcă din Hârșova, județul Constanța (FOTO)

25 Nov 2023 658

Acțiuni de amploare ale Poliției și DIICOT pentru destructurarea unor grupuri infracționale specializate în trafic de persoane și de migranți, criminalitate informatică, trafic și consum de droguri

25 Nov 2023 532

IGPR Peste 80 de percheziții, la o grupare care acționa la nivel național și internațional. Iată ce făceau aceștia (FOTO)

24 Nov 2023 524

Percheziții la Constanța! Sunt vizate contracte de consultanță în domeniul fondurilor europene

24 Nov 2023 695