Percheziții la sediul unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de sustragerea de produse petroliere

Perchezitii. Foto: ZIUA de ConstanțaLa primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Secția de Poliție Rurală Poiana Lacului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, la sediul unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de sustragerea de produse petroliere. 

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, pPatru persoane au fost reținute, în noaptea de 2 spre 3 martie, după ce au fost depistate în flagrant delict, în timp ce transportau produs petrolier, pe care l-ar fi sustras.
 

„La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Secția de Poliție Rurală Poiana Lacului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 8 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Băbana, Cocu, Bascov și Drăganu, la sediul unor societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de de sustragerea de produse petroliere. 
 
Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 10 ianuarie -  2 martie a.c., patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 52 de ani, ar fi sustras, la diferite intervale de timp, produs petrolier, pe care l-ar fi valorificat prin comercializarea către persoane juridice și persoane fizice din județul Argeș.
 
De asemenea, în seara de 2 spre 3 martie a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiști, persoanele în cauză au fost depistate în flagrant delict, în timp ce transportau, cu o autoutilitară 4.000 de litri de produs petrolier, după ce l-ar fi sustras, prin intermediul unei instalații clandestine, dintr-o magistrală de transport“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.

 
În urma perchezițiilor, până la acest moment, au fost indisponibilizate 4 mijloace auto de transport folosite în activitatea infracțională (2 autoutilitare de 3,5 tone și 2 ansambluri cap tractor și remorcă) și 47.000 de litri de produs petrolier.
 
Activitatea a beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.
 

„După administrarea probatoriului, persoanele au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, al polițiștilor de investigații criminale și ordine publică, dar și al jandarmilor argeșeni“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial Parchetul European, ample percheziții în Constanța și Galați. Ar fi vizați angajați ai ANR și ai Administrației Dunării

27 Mar 2024 838

IPJ Constanța Percheziții în opt dosare penale de furt calificat. Constatările polițiștilor (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 541

VIDEOProcurorii DIICOT cutremură țara! Se fac zeci de percheziții, inclusiv la Constanța!

26 Mar 2024 793

Falși polițiști trimiși în judecată la Constanța! Percheziție „la mișto“

25 Mar 2024 550

UPDATE. Persoane reținute de DIICOT Constanța pentru trafic internațional de droguri (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1339

Cinci suspecți reținuți pentru camătă și șantaj! Polițiștii BCCO Constanța au participat la descinderi (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 681

Procurorii DNA la sediul CJ Averea și interesele lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași! (DOCUMENT)

21 Mar 2024 6958

Procurorii DNA Constanța efectuează percheziții la Consiliul Județean Călărași!

21 Mar 2024 783

UPDATE Percheziții DNA la Primăria Capitalei!

15 Mar 2024 470

Percheziții în București și trei județe din țară! Președintele FC Rapid, Daniel Niculae, adus la audieri

14 Mar 2024 530

Percheziții într-un caz de corupție și fals! Bănuiții sunt cercetați pentru însușirea nelegală a unor bunuri imobile, aparținând unor persoane decedate

13 Mar 2024 624

Percheziții în Arad într-un dosar al Parchetului European de fraudă de 3 milioane de euro

13 Mar 2024 513

Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, este așteptat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

13 Mar 2024 547

Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1308

Constanța Avocatul uneia dintre pacientele medicului suspectat de vătămare corporală - „Clienta mea s-a ales cu o infecție gravă după intervenția chirurgicală“ (VIDEO)

12 Mar 2024 1445