Petrecăreți depistați în Vama Veche cu substanțe interzise asupra lor

Sursa foto: IJJ ConstantaÎn timp ce se aflau într-o misiune de patrulare în staţiunea Vama Veche în noaptea de 29-30 aprilie 2023, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-au autosesizat  cu privire la faptul că şase persoane consumau țigarete conţinând o substanță vegetală care emana un miros specific, înţepător.

Potrivit unui comunicat al IJJ Constanța, în urma controlului corporal, asupra celor şase au fost găsite ţigarete şi muguri vegetali de culoare verde-gălbui cu miros specific.

„Persoanelor în cauza le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise in conformitate cu legea 143/2000, iar substanţele respective au fost ridicate în vederea confiscării urmând a fi predate către organele de poliţie abilitate a continua cercetările în această direcţie“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Urmările accidentului din 2 Mai Inspecția Judiciară, control în toată țara! Sunt vizate cauzele cu deținere de droguri și infracțiuni săvârșite sub influență

22 Aug 2023 890

Bărbat din Hunedoara, depistat cu substanțe interzise în Vama Veche! (FOTO)

12 Jul 2023 793

Tineri cu substanțe interzise asupra lor depistați în Vama Veche și Mamaia (GALERIE FOTO)

27 Jul 2022 1070

Județul Constanța Tineri de 19 ani, prinși cu substanțe intezise, în Vama Veche

01 Jul 2022 1104

Tineri prinși cu substanțe interzise la Vama Veche. Ce au găsit jandarmii asupra suspecților (galerie foto)

16 Jul 2018 2294