Piața Victoriei. Protest PSD. Huiduieli si incidente. Masuri fara precedent. Ce scrie pe pancarte

Membrii Guvernului au ieșit din Palatul Victoria și se îndreaptă spre Piața Victoriei. Se mai află acolo Marian Oprișan, sunt vicepreședinți ai partidului, este și Doina Pană, Șerban Nicolae. Totodată, primarul Gabriela Firea. Prezent este și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Liviu Dragnea nu se află printre ei.

Aceștia se îndreaptă spre mulțimea adunată în Piața Victoria. În piață s-au auzit și huiduieli, dar asta pentru că pe ecrane au apărut imagini cu președintele Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă se află acum în Palatul Victoria. În jurul clădirii Guvernului se află un dispozitiv de jandarmi, maşini de Pompieri, maşini SMURD de multiple victime, precum şi echipaje de prim-ajutor.
 
Pe plasmele mari amplasate în Piaţă este scris "Jos statul de drept!", "Macovei o să ţi-o iei!", "Stop proceselor staliniste!", "Run Codruţa, run!", "Iohhanel. România lucrăturii bine făcute", "Abuzurile voastre au îngrădit libertatea noastră".

Manifestanţii se întind şi pe bulevardele care dau în Piaţa Victoriei - Kiseleff şi Aviatorilor.
Valuri de oameni vin din toată țara în Piața Victoriei.

Manifestanții aflați în Piața Victoriei au încins și o horă.
 
Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, vor fi printre liberii PSD care vor susține discursuri în fața mulțimii adunate în Piața Victoriei.
 
O parte din membrii filialelor PSD au ajuns în Capitală încă de la orele prânzului, fiind toţi îmbrăcaţi cu tricouri albe sau cu ii, purtând în piept logo-ul protestului, cu mesajul „Jos statul paralel”.

 
Nu au lipsit nici incidentele în jurul Palatului Parlamentului. Cei de la Mișcarea Rezist au încercat să-i provoace pe protestatari.
Pe de altă parte, au fost luate măsuri fără precedent de autorități. Au fost aduși jandarmi din țară pentru marele miting PSD.

 
Foarte mulți jandarmi prezenți în Piața Victoriei, cât și pe bulevardele adiacente.

De la ora 14.00, bulevardele sunt închise circulației.

Unele bulevarde au fost blocate cu bucăți mari de beton pentru a împiedica mașinile să ajungă în această zonă. Numărul foțelor de ordine este unul impresionant. Pe lângă jandarmi, sunt și pompieri și mașini SMURD. Piața Victoriei arată ca o fortăreață.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Duiliu

18 Jun, 2018 10:26

Mi-e greata ! .....popor de ghiolbani .

Articole asemanatoare

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, se alătură protestului UNTRR

13 Mar 2024 568

LIVE TEXT + VIDEO Protest AUR la sediile PSD din țară, inclusiv la Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 1467

​Protest AUR la sediile PSD din țară, inclusiv la Constanța!

06 Feb 2024 952

Protest USR la Ministerul Sănătății. Rafila, chemat să explice în Parlament tăierea banilor din PNRR pentru spitale. Este vizat și spitalul Mama și Copilul de la Constanța (VIDEO)

12 Sep 2023 1024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă „Ziua de 10 august 2018 rămâne o pată întunecată în istoria recentă a României”

10 Aug 2023 785

UPDATE Protest al USR Constanța față de decizia președintelui de a îl numi în funcția de premier pe liderul PSD, Marcel Ciolacu (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jun 2023 1294

Protest pentru deblocarea referendumului de demitere a primarului PSD de la Agigea, Maricel Cîrjaliu (GALERIE FOTO +VIDEO)

12 Jul 2022 2183

Comunicat de presă Protest pentru deblocarea referendumului de demitere a primarului PSD de la Agigea, Maricel Cîrjaliu

11 Jul 2022 920

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară nu a fost suspendat. Constănțenii au scandat sub ferestrele Primăriei Constanța - „Să vă fie rușine”! (VIDEO)

26 Nov 2021 2470

"Toată ţara-n stradă" Protest anti-restricţii şi anti-vaccinare, la Ploieşti, Sibiu și Constanța (VIDEO)

21 Nov 2021 17929

Chiar dacă USR și PSD au promis că nu votează Regulamentul privind serviciul de transport în regim de taxi în municipiul Constanța, șoferii ies vineri în stradă (document)

29 Jul 2021 2989

Manifestare la Penitenciarul Rahova pentru susţinerea şi eliberarea lui Liviu Dragnea

04 Jul 2019 1927

Mii de persoane au protestat la Iași după ce mitingul organizat de PSD a luat sfârșit

09 May 2019 1438

Proteste în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Ce personalităţi au fost văzute la protest. Ce se scandează. Participă şi protestatari de la Constanţa

30 Mar 2019 2381

Editorial Unde duce campania #şîeu? PSD a anunţat în ziua protestului demararea proiectului Autostrăzii Moldovei

16 Mar 2019 1718