Pietoni accidentaţi Lovit de maşină în faţa hotelului Minion din Constanţa

În acest week-end, mai multe persoane au fost rănite în urma unor accidente rutiere care au avut loc pe străzile din Constanţa. Din fericire, niciun eveniment nu s-a soldat cu răniri grave sau decese.

Sâmbătă, în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în faţa vilei Coral, o persoană a fost lovită de un autoturism. Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a vrut să depăşească un autobuz staţionat. O tânără de 20 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin faţa autobuzului, fără să se asigure, fiind astfel surprinsă de autoturismul aflat în depăşire. Femeia a fost rănită uşor.

O oră mai târziu, în faţa hotelului Minion din Constanţa, o persoană a fost rănită după ce o maşină a surprins-o şi a accidentat-o uşor.

Şi pe strada Baba Novac a avut loc un accident sâmbătă dimineaţa. Pe fondul neacordării de prioritate, două autoturisme s-au ciocnit. În urma evenimentului, unul dinte conducătorii auto a fost rănit uşor.

De asemenea, şi ziua de ieri a înregistrat accidente rutiere pe străzile municipiului. Astfel, în jurul orei 12.00, o bătrână de 79 de ani a fost transportată la spital după ce o motocicletă a lovit-o pe trecerea de pietoni. Evenimentul a avut loc la intersecţia străzilor Soveja cu Primăverii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un pieton a fost lovit de maşină în faţa hotelului Minion din Constanţa

28 Jun 2014 1179