Pisicile pun pompierii pe jar Militarii constănţeni au avut parte de două intervenţii mai puţin obişnuite

Ieri, militarii constănţeni au fost solicitaţi pentru a salva un animal. Intervenţia a avut loc pe strada Oborului din municipiul Constanţa. Animalul care trebuia salvat era... o pisică. Felina se urcase pe un stâlp de electricitate şi nu mai putea să coboare.
 
Din fericire, intervenţia pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa - Oraş a fost una de succes, iar animalul a ajuns teafăr pe pământ.
 
Şi marţi, militarii au intervenit pentru salvarea unei pisici. De această dată, pompierii au fost solicitaţi pe strada Preda Buzescu. Animalul căzuse între două ziduri înalte ale unor clădiri apropiate, iar animalul nu mai putea ieşi de acolo. Şi de această dată, intervenţia a fost încununată de succes.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Cetatean

19 Feb, 2015 10:05

In podul unei cladiri parasite in spate la Policlinica 2, de 4 zile o pisica plange dupa ajutor! Nimeni nu raspunde la telefon , Isu spune ca nu e treaba lor, ong-urile cu animalele spun ca nu e treaba lor!!! ce sa-i faci daca nu e o babaciune cu bani care sa cheme ISU - locatarii trebuie sa asculte zilnic saraca pisica cum cere ajutor!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.