Poliţist de la Transporturi Maritime acuzat de luare de mită, judecat în arest la domiciliu

Abduraman Deria, de 33 de ani, agent al Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, rămâne în arest la domiciliu! Decizia a fost luată, ieri, de judecătoarea Iuliana Radu, din Tribunalul Constanţa, şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Mai mult decât atât, Iuliana Radu a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 907/P/2015, din data de 13.08.2015, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, prin intermediul căruia Abduraman Deria a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru infracţiunea de luare de mită. Drept urmare, instanţa a dispus începerea judecării dosarului, constatând legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu, care urmează a fi verificată până la data de 9 octombrie.

Abduraman Deria a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind acuzat că ar fi cerut mită un telefon de ultimă generaţie pentru a nu amenda o firmă din Bacău. Poliţistul ar fi oprit un autotren în Portul Agigea, pentru un control, iar în timpul acţiunii, Deria ar fi constatat că licenţa firmei care deţinea autocamionul ar fi fost expirată. Poliţistul i-ar fi cerut şoferului suma de 1.000 de lei, însă, la scurt timp, ar fi pretins un telefon mobil de ultimă generaţie, pentru a nu aplica amenda. Telefonul a fost trimis printr-o firmă de curierat, iar angajaţii Direcţiei Generale Anticorupţie ar fi găsit telefonul în casă la Abduraman Deria.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 septembrie 2018

28 Sep 2018 2524

Poliţist de la Transporturi Maritime, condamnat de Tribunalul Constanţa

20 Oct 2015 2204

Poliţist de la Transporturi Maritime, scăpat de arestul la domiciliu

06 Oct 2015 1885

Poliţist de la Transporturi Maritime, judecat în arest la domiciliu

19 Aug 2015 1980

Poliţist de la Transporturi Maritime, arestat la domiciliu pentru un telefon (document)

14 Aug 2015 2424

Flagrant prin curierat Surse - un agent de la Transporturi Maritime, reţinut pentru presupuse fapte de corupţie

13 Aug 2015 3215