Polițistă de la Transporturi, agresată sexual în gară! Ce spun oficialii EUROPOL




O polițiștă de la Transporturi a fost agresată sexual în Gara de Nord!

În mediul online, oficialii EUROPOL au povestit ce s-a întâmplat.

Iată mesajul oficial al EUROPOL

„Colega noastră din structurile Poliției judiciare ale Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în ținută de serviciu, a fost pipăită de un individ care se apropiase din spate.

Chiar dacă s-a aflat în stare de șoc, polițista a efectuat demersurile în vederea reținerii bărbatului până la sosirea colegilor ei.

Astfel, și-a declinat calitatea, prezentând legitimația de serviciu, și i-a comunicat că acțiunea sa reprezintă infracțiune.

Bărbatul în cauză, după ce a auzit că este polițistă, a recurs imediat la amenințări și injurii, cerându-i să nu cheme pe nimeni la fața locului deoarece în caz contrar o va agresa.


Până la sosirea în sprijin a celorlate forțe de ordine publică, individul a aruncat cu un rucsac către colega noastră și în repetate rânduri s-a îndreptat amenințător către aceasta, ridicându-și mânecile bluzei cu care era îmbrăcat, cu scopul vădit de a o intimida și de a o determina să renunțe la solicitarea sprijinului din partea colegilor săi.

La acest moment înțelegem că bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare, cu toate că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj.

Este incredibil cu câtă ușurință tratează procurorii astfel de fapte care sunt de natură a încuraja comportamentele unor indivizi cu comportamente deviante.

În statul "de drepți" al anului 2023, procurorii consideră că amenințarea adresată unui polițist, în cazul prezentat, nu se află în legătură directă cu exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Asta în contextul în care pentru amenințarea adresată unui judecător aflat în timpul liber, prin intermediul unei scrisori transmise prin fax, în timp record s-a dispus arestarea preventivă a autorului în vârstă de 70 ani.

Reprezentanții Sindicatului EUROPOL, prin avocați, vor interveni în prezenta cauză pentru schimbarea încadrării juridice a faptei.

Nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi reacționat același procuror dacă în cauză era vorba despre o judecătoare și nu o polițistă“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Protestul polițiștilor din Constanța s-a anulat! Programul de lucru rămâne neschimbat pentru o perioadă de 3 luni

31 Jan 2024 815

Poziția Sindicatului Europol cu vedere la incidentul de la protestele de aseară din Constanța

14 Jan 2024 1094

IPJ Constanța poate pierde 450 de polițiști în câteva zile

10 Jan 2024 1752

Poliția Română, postare acidă pe Facebook, după experimentul din Portul Constanța ”Vă prezentăm o fotografie cu un cozonac ce ar fi putut fi făcut de liderul Sindicatului Europol”

23 Dec 2023 958

Reacția liderului SLN, la informațiile Sindicatului Europol, referitor la traficul de droguri din portul Constanța - „Navigatorii nu se ocupă cu trafic de droguri“ (VIDEO)

21 Dec 2023 903

Droguri cumpărate din Portul Constanța? Poliţiştii fac verificări după situaţia prezentată de liderul Sindicatului Europol din România

21 Dec 2023 906

Experiment în Portul ConstanțaSindicaliștii Europol au vrut să arate cât de ușor se poate face o tranzacție cu droguri

21 Dec 2023 2428

LIVE VIDEO Protest al polițiștilor în fața IPJ Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Dec 2023 1777

Protest al polițiștilor din Constanța! Ce nemulțumiri au oamenii legii

02 Dec 2023 838

Sindicatul Europol Constanța susține că un singur agent a fost repartizat la Biroul Rutier Constanța din agenții ajunși la IPJ Constanța. Reacția IPJ Constanța

30 Nov 2023 652

Caz șocant în Brăila. Un șofer teribilist s-a izbit de o mașină a poliției pe care a proiectat-o la 10 metri

25 Nov 2023 895

Reţea de trafic de migranţi de origine vietnameză, destructurată cu suportul EUROPOL (GALERIE FOTO)

23 Nov 2023 800

IPJ Constanța „Serviciul Rutier din cadrul IPJ Constanța dispune de un număr de echipaje corespunzător și suficient“

22 Nov 2023 915

Polițiștii din Constanța vor protesta în fața Prefecturii și în fața IPJ! Iată când

21 Nov 2023 1477

Tentativă de dare de mită oprită în timp real! Sumele cu care un șofer a încercat să mituiască Poliția

06 Oct 2023 1080