Politisti avansati pentru merite deosebite

cap_1.jpgŞeful Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv, comisarul Gabriel Neacşu, dar şi şeful Poliţiei Cernavodă, comisarul Emilian Nicolae, au fost avansaţi în grad, înainte de termen, de Ziua Poliţiei.

Opt ofiţeri şi nouă agenţi de poliţie au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, pentru rezultatele foarte bune obţinute în îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu. În afară de comisarii Neacşu şi Nicolae, care au devenit comisari-şefi, au mai fost avansaţi şi subcomisarii Ion Chiru, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, Gheorghe Ciocan, din cadrul Serviciului Cabinet, şi Constantin Stoian, de la Serviciul Ordine Publică, toţi trei devenind comisari. Tot înainte de termen a fost avansat şi inspectorul Ionuţ Filip, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, acesta primind gradul de inspector principal. Nu în ultimul rând, dintre ofiţeri au mai fost avansaţi la gradul de inspector subinspectorii Vasile Stamate, de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, şi Gheorghe Stanciu, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale. La rândul lor, agenţii Garabet Gheorghe, din Ciocârlia, şi Ştefan Spânu, din Fântânele, au devenit agenţi-şefi principali. Totodată, agentul Ovidiu Zisu, din Cumpăna, a fost avansat la gradul de agent-şef, iar Călin Dumitru, din Ostrov, Laurenţiu Cerneagă, din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă, Lucian Grădinaru, din Cumpăna, Constantin Vasile, de la Secţia 4, şi Iulian Vintilă, din Grădina, au devenit agenţi-şefi adjuncţi. De asemenea, şi agentul Vasile Cătălin Dinu, din Oltina, a fost avansat pentru merite deosebite, el devenind agent principal.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Siguranta cetateanului este in mare pericol !

26 Mar, 2010 07:51

Sarbatorirea zilei Politiei Romane a fost pregatita cu aproximativ 10 zile inainte prin actiuni de sfidare a sigurantei cetateanului organizate in zona Fundatura Strazii Tulcei,intre vechile unitati militare amplasate aici. 3- 4 grupuri de cate 8-10 romi,femei,copii,tineri,cei mai multi barbati, inarmati cu topoare,rangi, baroase,bomfaiere,4-5 carute ,2 Dacii papuc,2 Dacii vechi cu numerele murdarite "intamplator" cu noroi,condusi prin mobile de 3 mahari a cate 150 kilograme,tip Piedone dintr-un Mersan alb cu numar SPL,supravegheati de cateva ori pe zi de cate o masina a Primariei Constanta ( cu numar CCL ),au devastat cateva zeci de garaje amplasate aici de peste 20 de ani ! Usile metalice de sute de kilograme dispareau cat ai clipi din ochi,eternita si scandurile de pe acoperisuri,asisderea ! Trecatorii erau ( si sunt si acum )terifiati de indolenta cu care "oamenii bomfaier " ( romii ) devastau garajele ! Totul sub privirile ingaduitoare ale politistilor care treceau indiferenti si cereau actele de proprietate ale stapanilor de drept ale acestor constructii.Romii afirmau si actionau cu mare indrazneala zicand ca "politia si primarie cunoaste ! ",amenintand cu bite si aruncand cu bolovani in trecatorii care indrazneau sa-i infrunte verbal.Gurile rele spun ca serviciu urbanism din primaria Constanta si-a introdus in organigrama un sector de demolari "la comanda" ,compus din echipe de romi.Nici usturoi nu au mancat,nici gura nu le miroase,nimeni nu poate face,legal,nimic,in zona va rasari probabil,un bazar sau altceva,iar politia nu se autosesizeaza,chiar daca,sub ochii ei romi "dau in cap ",pe fata,cetatenilor buni platnici si contribuabili cinstiti.HALAL SA-TI FIE POLITIE ROMANA ! LA MULTI ANI !

Articole asemanatoare

Jandarmii din Constanța înaintați în gradul următor, de Ziua Jandarmeriei Române! (FOTO)

03 Apr 2024 532

Avansări de Ziua Poliției Române, la Tulcea!

25 Mar 2024 691

Un ofițer și șapte subofițeri de la ISU Constanța, înaintați în grad de Ziua Protecției Civile (GALERIE FOTO)

28 Feb 2024 550

Poliția Română Avansări în grad, la IPJ Arad, de Ziua Națională a României

01 Dec 2023 1132

Știri Constanța azi Avansări în grad la ISU Dobrogea cu ocazia Ziua Pompierilor din România (FOTO)

13 Sep 2023 978

Avansări în grad ale jandarmilor din Tulcea! Câți oameni ai legii au fost promovați?

01 Aug 2023 775

IPJ Timiș Comunicat avansari si premii 1 Decembrie

05 Dec 2022 770

Avansări în grad la termen și un nou coleg la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea (GALERIE FOTO)

01 Aug 2022 1485

Festivitate de avansare în grad a pompierilor militari la sediul ISU Tulcea (galerie foto)

02 Aug 2021 1461

Ziua Poliției Române 22 de ofițeri și 49 de agenți de poliție, avansați în grad la Tulcea

25 Mar 2021 1808

Ceremonial militar cu ocazia Zilei Protecției Civile din România Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Tulcea

01 Mar 2021 1702

Avansări în grad la ISU Constanța!

01 Mar 2021 2070

Avansări în grad, înainte de termen, la ISU Dobrogea (galerie foto)

14 Sep 2020 1878

Avansări în grad, la ISU Dobrogea (galerie foto)

31 Jul 2020 2050

UPDATE. Lista completă. Avansări în grad la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, cu ocazia Zilei Naționale a României

02 Dec 2019 5043