Eveniment

Poliţistul Andrei Vatră a scos din ghearele morții un tânăr. S-a spânzurat după o ceartă cu iubita

Un polițist din județul Iași a salvat, în ultima clipă, viața unui bărbat care a vrut să se sinucidă. Şeful de post din Andrieşeni, județul Iași, agent principal de poliţie Andrei Vatră, a primit un apel, prin 112, fiind sesizat cu privire la un scandal iscat pe fondul geloziei între un bărbat şi concubina lui. A ajuns imediat acolo, unde a aflat de la femeie că bărbatul a plecat spre grădina din spatele casei.

La locul indicat, poliţistul a găsit bărbatul legat cu o funie de creanga unui copac. A tăiat imediat funia, dar bărbatul nu mai avea semne vitale. Polițistul l-a resuscitat timp de câteva minute, până când victima și-a revenit.

A fost solicitată intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului a ajuns un elicopter SMURD, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.

Agent principal de poliţie Vatră Andrei este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2013. În perioada 2013 şi-a desfăşurat activitatea la Postul de Poliţie Vlădeni, iar de un an este Şeful Postului de Poliţie Andrieşeni.

Sursa foto + text: Politia Romana

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

CS

03 Aug, 2018 13:48

Bravo, politistule! Alo, Seful IPJ Iasi, mai puneti-i o bareta in plus pe epolet. Dar, firesc ar fi sa-l avansati (nu post-mortem!) direct subinspector de politie. Eu cred ca astfel de fapte (de salvare de vieti omenesti, de exemplu) se inscriu in categoria faptelor de eroism (si vitejie, cand e caz de lupta). Sau, ministrul de interne se opune? Asumati-va, ca tot e la moda termenul!

Articole asemanatoare

Cele mai scăzute temperaturi ale lunii ianuarie în România. Unde a fost recordul absolut

21 Jan 2016 1359

Cum și-a sărbătorit ÎPS Teodosie ocrotitorul spiritual. Astăzi este prăznuit Sfântul Cuvios Teodosie cel Mare

11 Jan 2016 1635

Program Spectacole 10 - 16 mai 2010

12 May 2010 1167

Program Spectacole - 10 - 16 mai 2010

10 May 2010 1101