Poliţistul Andrei Vatră a scos din ghearele morții un tânăr. S-a spânzurat după o ceartă cu iubita

Un polițist din județul Iași a salvat, în ultima clipă, viața unui bărbat care a vrut să se sinucidă. Şeful de post din Andrieşeni, județul Iași, agent principal de poliţie Andrei Vatră, a primit un apel, prin 112, fiind sesizat cu privire la un scandal iscat pe fondul geloziei între un bărbat şi concubina lui. A ajuns imediat acolo, unde a aflat de la femeie că bărbatul a plecat spre grădina din spatele casei.

La locul indicat, poliţistul a găsit bărbatul legat cu o funie de creanga unui copac. A tăiat imediat funia, dar bărbatul nu mai avea semne vitale. Polițistul l-a resuscitat timp de câteva minute, până când victima și-a revenit.

A fost solicitată intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului a ajuns un elicopter SMURD, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.

Agent principal de poliţie Vatră Andrei este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2013. În perioada 2013 şi-a desfăşurat activitatea la Postul de Poliţie Vlădeni, iar de un an este Şeful Postului de Poliţie Andrieşeni.

Sursa foto + text: Politia Romana

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

CS

03 Aug, 2018 13:48

Bravo, politistule! Alo, Seful IPJ Iasi, mai puneti-i o bareta in plus pe epolet. Dar, firesc ar fi sa-l avansati (nu post-mortem!) direct subinspector de politie. Eu cred ca astfel de fapte (de salvare de vieti omenesti, de exemplu) se inscriu in categoria faptelor de eroism (si vitejie, cand e caz de lupta). Sau, ministrul de interne se opune? Asumati-va, ca tot e la moda termenul!

Articole asemanatoare

In Memoriam. Emilian ANDREI, redactor șef ZIUA de Constanța „Nu fiți triști, Nea Andrei n-a murit! El va trăi veșnic în inimile noastre, atât timp cât vor bate!“

21 Aug 2021 2421

Tată și fiu loviți de trăsnet în județul Suceava (galerie foto)

26 Jul 2021 1790

Tragedie în Poliţia Română. Un poliţist a murit într-un teribil accident de circulaţie. Avea numai 22 de ani

18 Dec 2019 7227

UPDATE Priviţi poziţia mastodontului. Accident rutier grav. Coliziune frontală între două autotrenuri. Unul s-a răsturnat pe calea ferată

22 Nov 2019 4216

Simpozion internațional, la mănăstirea Dervent. Cinstirea sfinților dobrogeni Epictet și Astion

04 Jul 2019 2112

Cele mai scăzute temperaturi ale lunii ianuarie în România. Unde a fost recordul absolut

21 Jan 2016 2871

Cum și-a sărbătorit ÎPS Teodosie ocrotitorul spiritual. Astăzi este prăznuit Sfântul Cuvios Teodosie cel Mare

11 Jan 2016 2749