UPDATE. Imagini de la eveniment Pompierii în alertă! Iese fum dintr-un apartament din Constanţa. O persoană a avut nevoie de îngrijri medicale (galerie foto)

Pompierii de la ISU „Dobrogea“ Constanţa au fost solicitaţi, astăzi, la un apartament dintr-un bloc amplasat pe bulevardul Tomis.

Din respectivul apartament, amplasat la etajul doi, s-a semnalat că iese fum.  

UPDATE: 3

Potrivit ISU Dobrogea, la incendiul de pe bd. TOMIS a intervenit o autospecială de stingere și un SMURD B cu 9 subofțteri. 

„O femeie a fost preluată de echipajul medical de pe SMURD și transportată la spital, intoxicată cu fum. Incendiul a fost lichidat. A ars mobilierul din dormitor și bunuri aflate în această cameră. Din primele informații incendiul a fost cauzat de un dispozitiv electric de sudură. Primul material care a ars este o masă din material plastic” - au precizat reprezentanții ISU Dobrogea. 


UPDATE 2:

La incendiu a intervenit o autospeciala de stingere şi un Smurd B cu nouă subofiţeri. O persoană de sex feminin a fost preluată de echipajul medical de pe Smurd şi transportată la spital, intoxicată cu fum. Incendiul a fost lichidat.

UPDATE 1:

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.