Eveniment

„Prea devreme, prea brusc!“ Mesaje de condoleanțe după moartea lui Marian Iordache, fostul primar al municipiului Medgidia!

  • Vei rămâne mereu în memoria noastră ca fiind imaginea vie a ceea ce înseamnă devotament și dăruire. 

Imediat după anunțul cu privire la decesul lui Marian Iordache, fostul primar al municipiului Medgidia, în mediul online au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe.
 
Iată câteva dintre ele
 
Bogdan Huţucă, deputat și presedintele PNL Constanța:
 
„Rămas bun, prieten drag! Cu extremă durere în suflet, anunț trecerea la cele veșnice a celui care nu ne-a fost doar un coleg, ci un adevărat prieten, Marian Iordache. Prea devreme, prea brusc... o veste care mă lasă fără puterea de a spune câteva cuvinte! Vei rămâne mereu în memoria noastră ca fiind imaginea vie a ceea ce înseamnă devotament și dăruire. Îți mulțumesc pentru sfaturi, energie și toate amintirile pe care le-am strâns împreună! Condoleanțe familiei!“.

Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța: 

„A plecat dintre noi, prea devreme și  prea pe neașteptate, Marian Iordache. Viața nu a mai avut răbdare, Dumnezeu l-a vrut alături de el. 
În memoria colectivă Marian Iordache va rămâne ca un liberal de mare valoare, un OM care a știut să-și apere principiile politice fără a le călca în picioare pe ale celorlați. În memoria mea rămâne un consilier corect și echilibrat, un OM pentru care am avut respect și prețuire, dincolo de orice afinități politice. Vreau să îmi exprim regretul profund pentru această pierdere și să transmit sincere condoleanțe familiei. Viața politică și administrativă a Constanței este mai săracă începând de astăzi și cred, cu tărie, că luptele electorale sau de orice altfel nu trebuie să ne facă să uităm să ne respectăm și să ne prețuim atât timp cât suntem trecători pe acest pământ. Cred că Marian Iordache va rămâne un reper de  modestie, bun simț și echilibru atât în istoria Consiliului Județean Constanța și un exemplu pentru toți cei care au fost și vor fi reprezentanți ai administraței publice locale. Dumnezeu să îl odihnească!“.
 
„Sincere condoleanțe familiei! Mariane, mai aveai multe de spus în politică. Abia așteptam să ne mai vedem la București. Pentru mine era o bucurie să mă văd cu tine fiind aici în Covasna, mutat, să mă văd cu un dobrogean de al meu. Regrete eterne prietene!“.
 

„Dumnezeu să vă ierte! Sincere condoleanțe familiei!

Citește și


Tragedie. A murit Marian Iordache fostul primar al municipiului Medgidia
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marian Iordache, fostul primar al municipiului Medgidia, ar fi împlinit 59 de ani

04 Oct 2020 1824

LIVE TEXT Ultima sedinta ordinară a actualului Consiliu Județean Constanța. Proiecte, la final de mandat

24 Sep 2020 812

Doliu la Medgidia. Marian Iordache, fost primar al municipiului Medgidia, va fi condus, azi, pe ultimul drum. Detalii

15 Sep 2020 1794

Marian Iordache, fostul primar al municipiului Medgidia, condus mâine pe ultimul drum

14 Sep 2020 891

Șoc în lumea politică Moartea lui Marian Iordache provocată de o bucată de pepene. Peste două săptămâni era ziua lui de naștere

14 Sep 2020 2548

Tragedie. A murit Marian Iordache, fostul primar al municipiului Medgidia

13 Sep 2020 10841

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 septembrie 2020

11 Sep 2020 888

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 01 septembrie 2020

02 Sep 2020 754

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 13 august 2020

17 Aug 2020 831

Constanța. Rareș și Daria Băncilă, frate și soră Cum se antrenează acasă, în stilul Tae Chun Do, doi participanți la „Românii au talent“

15 Jul 2020 2936

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 iunie 2020

23 Jun 2020 641

Patru de „Da“ la „Românii au talent“ pentru luptătorii de la Tae Chun Do Constanța! Zinat Rahravan, micuța cu codițe, a fost adorabilă (galerie foto + video)

04 May 2020 4077

Constanța. „Acesta este antidotul!“ Maestrul Lazăr Iordache, antrenamente pe nisip și în mare alături de luptători ai școlii de Tae Chun Do (galerie foto)

20 Mar 2020 3871

Academia Hagi 2009 a câştigat turneul FC Nana Juniors. Echipa 2011, pe locul doi la Enjoy Sports Winter Cup (galerie foto)

28 Feb 2020 1814

Predă Tae Chun Do la Constanţa Expertul în arte marţiale Lazăr Iordache, la show-ul „Răi, da buni“ de la Antena Stars. Teste grele! (galerie foto)

15 Jan 2020 2263