Presupusul autor al tragicului accident de la CET, unde un copil a murit, a scăpat de arestul preventiv (galerie foto+video)

 
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au înlocuit măsura arestului preventiv faţă de Cornel Robert Georgescu, acuzat că ar fi produs un grav accident rutier, în cartierul constănţean CET, la finele lunii mai, eveniment în care şi-a pierdut viaţa un copil, cu măsura arestului la domiciliu. Astfel, judecătorii din Constanţa au dispus punerea în libertate a lui Georgescu şi i-au impus obligaţia de a nu părăsi imobilul de domiciliu situat în municipiul Constanţa fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.
 
Pe durata arestului la domiciliu, Cornel Robert Georgescu are următoarele obligaţii: „a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice, direct sau indirect, cu părţile civile“, conform minutei judecătoreşti.
 
Decizia nu a fost definitivă, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au formulat contestaţie, care a fost respinsă de către magistraţii Tribunalului Constanţa.
 
Judecătoria Constanţa a dispus începerea judecăţii cauzei privindu-l pe cel mai sus precizat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cornel Robert Georgescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Tragedia rutieră a avut loc, conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, la finele lunii mai, când Cornel Robert Georgescu, în vârstă de 27 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus, în jurul orei 21.30, un autoturism Mazda, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei.
 
În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Petru Poni, poliţiştii spun că şoferul a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca BMW, care circula din sens opus.
 
În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.
 

Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa mai spun că, după producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul în care s-a petrecut evenimentul fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu, de unde a chemat un echipaj de ambulanţă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane. Ulterior accidentului, una dintre victime, un copil, a decedat.

Citeşte şi Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional! - Tragedie în cartierul CET! Iată decizia finală a procurorilor (galerie foto+video)




















Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

zaharia

21 Aug, 2016 14:06

NU SE POATE ASA CEVA , LA 4 CAPETE DE ACUZARE SA I SE DEA AREST LA DOMICILIU , MIA OMORAT COPILUL CARE AVEA TOT VIITORUL IN FATA , NU A OMORAT UN PUI DE GAINA , A OMORAT UN COPIL IN FLOAREA VARSTEI CE AVEA TOT VIITORUL IN FATA , DUPA GRATII CU EL , NU AREST LA DOMICILIU SA STEA LANGA MASA SI SA VORBEASCA DE LA BALCONUL VILEI UNDE STA , ALTII STA CATE 15 ANI LA INCHISOARE CI NU LA DOMICILIU ,LA JILAVA CU EL

Articole asemanatoare

Tragedie rutieră în CET! Un copil a murit. Judecătorii au închis dosarul. Avem decizia finală (video)

08 Feb 2017 23156

Tragedie rutieră în cartierul CET. Curtea de Apel a amânat judecata dosarului pentru 17 noiembrie

08 Nov 2016 2148

Tragedie la CET! Un copil a murit, iar un alt tânăr riscă să stea în puşcărie şase ani (foto + video)

05 Sep 2016 6141

Accident grav la CET. Un copil a murit. Începe judecata (galerie foto+video)

10 Aug 2016 6178

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional! Tragedie în cartierul CET! Iată decizia finală a procurorilor (galerie foto+video)

04 Jul 2016 4645

Accident la CET. Cornel Robert Georgescu rămâne în arest. Ancheta continuă

07 Jun 2016 2628

Tragedie rutieră în CET! Un copil a murit Libertatea presupusului autor va fi decisă azi

06 Jun 2016 1895

Accident grav în cartierul CET! Presupusul autor cere să fie pus în libertate

02 Jun 2016 2322

Tragedie în Constanţa Copilul mort în accidentul de la CET va fi înmormântat azi. Cornel Robert Georgescu, arestat preventiv (galerie foto+video)

02 Jun 2016 8228

Cornel Robert Georgescu, cel care ar fi produs tragicul accident de pe Aurel Vlaicu, arestat preventiv

01 Jun 2016 3554

Bărbatul reţinut pentru producerea accidentului de pe Aurel Vlaicu a fost transportat la spital (video)

01 Jun 2016 4249