Prima inspecţie a „cavoului“ scafandrilor Zarafu şi Ispas Unul dintre şefii de la Prodive Services, condamnat pentru evaziune fiscală

Cristian Vlad, unul dintre şefii societăţii comerciale Prodive Services SRL, a fost condamnat de Judecătoria Constanţa, pentru evaziune fiscală, la un an de închisoare cu suspendare condiţionată a executării.
 
Instanţa a admis, în parte, acţiunea civilă formulată de partea civila Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa şi l-a obligat pe Cristian Vlad în solidar cu partea responsabilă civilmente SC Provide Services SRL la plata sumei de 103.263 de lei, reprezentând prejudiciu nerecuperat, către partea civilă (impozit pe salarii 30.799 de lei, CAS 44.682 de lei, CASS 25.492 de lei, şomaj 2.290 de lei). Mai mult decât atât, judecătorii au instituit sechestrul asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile, prezente şi viitoare, ale lui Cristian Vlad şi ale părţii responsabile civilmente SC Provide Services SRL, până la concurenţa cuantumului despăgubirilor civile stabilite. Decizia Judecătoriei nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare. Prodive Services SRL este unitatea care a efectuat prima inspecţie a cargoului scufundat Medy, la solicitarea clubului londonez de asigurări P/I, unde şi-au găsit sfârşitul scafandrii Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas.
 
Citeşte şi
Prima firmă care a intrat în „cavoul“ scafandrilor Zarafu şi Ispas
Unul dintre şefii de la Prodive Services, trimis în judecată de procurori

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.