Primăria Constanţa rămâne cu judecata Radu Mazăre spune că ANAF i-a deblocat conturile (document)

Radu Ştefan Mazăre, edilul municipiului, s-a deplasat, ieri, pentru a 24-a oară, la sediul Poliţiei Constanţa, conform programului de supraveghere. Primarul este cercetat în Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, pentru luare de mită şi fals în declaraţii. Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în aceeaşi cauză mai este anchetat şi fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, senator al României, pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii, dar şi Avraham Morgenstern, afacerist israelian, pentru dare de mită.

 În faţa Poliţiei, primarul municipiului Constanţa a declarat că ANAF i-a deblocat conturile, după ce a făcut memorii către autorităţile centrale. „ANAF a rămas în judecată cu Primăria acum. Pe mine m-au lăsat în pace“, a adăugat Mazăre.

 De altfel, la jumătatea lunii august, edilul a declarat că are „toate conturile blocate“. „Pentru că toate amenzile judiciare pe care le-a primit Primăria, de-a lungul sutelor şi miilor de procese în care se judecă cu diverşi cetăţeni, mi-au fost reţinute de domnii de la ANAF mie şi mi s-a pus sechestru mie, personal. (...) Sechestrul este pus pe trei conturi. Noroc că nu am bani prea mulţi. Eu mă aştept la orice, în ţara asta. Trăiesc din cash-ul pe care îl am în declaraţia de avere. Din ce mi-a venit la ureche, cei de la ANAF au fost speriaţi de procurorii de la DNA, că dacă nu-mi pun sechestru, le fac dosare“, a mai spus primarul, în august.
 
Ieri, Radu Mazăre a mai susţinut că se pregăteşte realizarea a patru noi blocuri în Cartierul Social „Henri Coandă“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Radu Mazăre nu mai are conturile blocate „Dacă am gura mare, m-au lăsat în pace. ANAF se judecă cu Primăria acum”

23 Sep 2014 2673

Radu Mazăre „Am toate conturile blocate. Mă simt vânat"

12 Aug 2014 3634